Fodbold i periode 10 forår 2014.

Vi har netop i dag afsluttet et spændende og godt fodboldforløb. Vi har i de forgangne 4 uger dagligt, i en progressions ramme, arbejdet med opvarmning, styrketræning, tekniske øvelser (boldkontrol, spark og skud) og kampsituationer. Vi har haft fokus på samarbejde, kommunikation, holdånd og fair-play. –Og talt om og arbejdet med de mentale udfordringer der ligger i med- og modgang og i det at være et hold.

Der har grundlæggende været en meget god og positiv stemning på holdet, som har bestået af spillere med meget forskellig fodbolderfaring. Nogle har været nybegyndere og og nogle rutinerede fodboldspillere. Undervejs har vi haft besøg af en lærer fra en norsk specialskole. Han var meget imponeret over elevernes indbyrdes tone, den gensidige tolerance der herskede på holdet og elevernes fodboldevner.

TAK FOR ET GODT FORLØB.

Mange hilsner Manne, Jeppe og Mads

Fodbold

Kategorier: Boldspil, Fodbold og Oplevelser.