Special Olympics 2014

Vi har været på en fantastisk god tur til Special Olympics i Slangerup, hvor eleverne fra Idrætsskolen var med i håndboldturneringen (hvor det desværre ikke blev til medaljer), samt i atletik, hvor mange af eleverne vandt medaljer. Men som mottoet fra Special Olympics så rigtigt lyder: “Lad mig vinde, men hvis jeg ikke kan vinde, så lad mig gøre det så godt jeg kan”. Vi overnattede på Kingoskolen i Slangerup, og lørdag aften var der stor fest med musik fra “Bamse Jam”. Vi fik dejlig god mad, først en tidlig morgenmad, hvor der var temmelig mange mennesker, og så sandwiches til frokost, og lørdag aften festmiddag med stor buffet, og is, kage og frugt til dessert. Vi mødte en masse vi kendte, f.eks. fra KIFU og andre steder, og der var også deltagere fra både Sverige og Spanien. Alt i alt var det et rigtig godt stævne !

Special Olympics

Idrætsskolen til Special Olympic

Se mange flere billeder under “Billeder”, hvor der er et diasshow fra Special Olympics ! Billederne kan også ses på Idrætsskolens Facebook side.

I kan også læse mere om stævnet her fra Frederikssunds lokale avis !

-og endnu en artiklel fra Frederikssunds lokalavis her, med billeder af Tonni Frandsen og eleverne fra Idrætsskolen !

Kategorier: Oplevelser.