joern_jensen

Jørn Jensen – formand for bestyrelsen

Jeg er civilingeniør (pensioneret), og er repræsentant for de pårørende. Jeg har været med i Idrætsskolens bestyrelse siden 2008. Fra 2012 som formand.

Jeg var med til at starte KIFU, og har tidligere været træner for jollesejlere. I min fritid er jeg glad for at komme ud i naturen, for at vandre, løbe, cykle og stå på ski.

Ole Borchsvej 18
2500 Valby

Telefon: 40919620

jens_boe_nielsen

Jens Boe Nielsen

Jeg er rektor på Nørre Gymnasium. Jeg har været medlem af DHIF’s bestyrelse siden 1992. Jeg er tidligere landstræner for DHIF i svømning (1980-89).

Repræsenterer DHIF i INAS (Den internationale sportsorganisation for idræt for udviklingshæmmede).

Venusvej 13
2860 Søborg

Jytte

Jytte Salbæk

Jeg er LEV´s repræsentant i bestyrelsen og startede i 2014.
Jeg er speciallærer og underviser på Uddannelsescenter UIU.
Og så er jeg mor til Anders, som er tidligere elev på Idrætsskolen.
De sidste 15 år har jeg været aktiv i handicapidræt og har bl.a. været en del af teamet på DHIF’s fodboldlejr i Herlufsholm en uge hver sommer gennem mange år.

Adresse:
Amager Boulevard 125, 2.th.
2300 København S.

anders_nielsen

Anders G. Nielsen

Jeg er uddannet pædagog fra skovtofte seminarium og arbejder på Kvikmarkens Privat skole i Søborg i sfoen og i børnehaveklassen. Udover det er jeg idrætslærer i indskolingen.

I forbindelse med min uddannelse til pædagog var jeg i praktik på Idrætsskolen for udviklingshæmmede i 3 måneder. Hvilket jeg syntes var sjovt og spændende.

Jeg interesserer mig for stort set alt sport og dyrker selv bordtennis og løb.

Fra 2007-2013 har jeg været assisterende landstræner for handicap landsholdet i bordtennis. Nu er jeg landstræner for ungdomslandsholdet.

Brønshøjgårdvej 33
2700 Brønshøj

kirsten_kortbek

Kirsten Kortbek

Jeg er Cand. Scient. i idræt (KU) og lektor på Pædagoguddannelsen Nordsjælland, UCC, hvor jeg arbejder med idræt, sundhed og pædagogik for børn, unge og voksne inden for normal- og specialområdet. Har været med i bestyrelsen siden 2012.

I min fritid er jeg aktiv med min familie (mand + 3 børn) og holder bl.a. af at spille fodbold, danse, svømme og cykle.

Niels Finsens
Alle 20 2860 Søborg

Tonni_Frandsen

Tonni Frandsen