Damhussøløbet

Damhusøløbet 2012.

Jette løber

Jette løber Damhussøløb

Onsdag den 5. september deltog 35 elever og lærere fra Idrætsskolen i Damhussøløbet.

Det 3,4 km. lange løb rundt om Damhussøen arrangeres i samarbejde med de beskyttede værksteder i Købehavns og Frederiksbergs kommuner og afvikledes i år for 19. gang.

Efter fremmøde på Idrætsskolen og omklædning fulgtes Idrætsskolens elever og lærere til Damhusengen via bus 21 og lidt fælles vandring.

Mere end 200 friske idrætsudøvere var i alt mødt frem. Kl. 10 sørgede Idrætsskolens elever og lærere med Jette i spidsen for at alle fremmødte fik varmet godt op i en stor fælles opvarmning.

Derefter gik starten til selve løbet. I flot sensommervejr blev løberne sendt afsted.

Efter blot 16:00 min kom første løber i mål, Kim L. fra Idrætsskolen. (Kim fejrede sejren med en dukkert i Damhussøen). På de næste pladser og i skarp forfølgelse kom 7 mandlige løbere fra Idrætsskolen før Emil Jonsen fra Koloritten brød den flotte række af Idrætsskole løbere.

Hurtigste kvinde i mål blev Jasmin fra Gladsaxe Møllevej der kom i mål i tiden 23:11.

Den næste times tid kom deltagerne i mål i en lind strøm. Der var mange seje og flotte præstationer og stemningen var i top.

Dagens hurtigste kørestolsracer blev Lene der kom i mål på 45:02 min.

Efter selve løbet sørgede KIFU for præmieuddeling til hurtigste den kvinde, mand, kørestolsracer og til dagens fighter (her blev Frank Ivan Pedersen fra Koloritten velfortjent kåret).

Herefter var der tid til spisning og socialt samvær med nye og gamle venner før vi alle igen vendte hjem mod Idrætsskolen og bad og omklædning.

Tillykke til alle med de flotte indsatser og tak for en god dag. Vi ser frem til at fortsætte arbejdet med løbetræningen på vores grundtræningsonsdage.

De bedste hilsner

Mads og resten af lærergruppen

Kategorier: Friluftsliv og Oplevelser.