Dans

Vi har arbejdet med dans i 4 uger og i sidste uge afsluttede vi forløbet med at vise de danse vi har lært.

Eleverne fremførte et flot danseforløb og alle var efterfølgende glade og stolte. Danserne var meget koncentrerede og viste flere slags danse, så som hip-hop, street og en temadans om en ung mand der drager i krig. Den sidste dans, “Some Nights” har vi arbejdet med i alle 4 uger.

Efter deres optræden inviterede eleverne gæsterne til at danse med til “Gangnam Style” og diskodans “Blame It On the Boogie”.

Det har været et spændende danseforløb og vi også har lavet styrketræning hver dag, arbejdet med rytme med stave, eleverne har selv lavet små danseforløb og sidst men ikke mindst har vi haft det hyggeligt og sjovt.

Tak til Rikke, Ida, Sara, Madeleine, Cathelyn, Mathilde, Christian B, Niels-Erik, Morten, Nicolai og Foad for dejlige dansetimer.

De bedste dansehilsner fra

Lise og Jette

Kategorier: Dans og Oplevelser.