Danseforestilling i Dansekapellet

I dag fredag den 26. oktober har hele Idrætsskolen som afslutning på fællesugen, været på tur til Dansekapellet på Bispebjerg Torv. Her har vi set danseforestillingen The Discovery, danset af 6 mandlige dansere fra Uppercut Danseteater (www.dansekapellet.dk).

Forestillingen handlede om drengen Albert, der blev smidt ud hjemmefra og så måtte igennem mange udfordringer på sin vej til det gode liv. Forestillingen var fyldt med skøn musik og masser af breakdance, hip hop og god energi, og eleverne var et meget engageret og begejstret publikum. Efter forestillingen fik vi alle mulighed for at komme ned på scenen og hilse på danserne, der udtrykte stor glæde over at have haft os som tilskuere (iøvrigt sammen med 40 10. klasses elever).

Tak til både elever og personale for jeres indsats i fællesugenSmile.

Kategorier: Oplevelser.