Håndbold på Idrætsskolen

I forbindelse med vores håndboldtema har vi været på besøg hos AG København og har overværet deres træning.

Det var en kæmpe oplevelse, og meget inspirerende for vores elever at se mange af de tidligere landsholdsspillere: Joakim Boldsen, Kasper Hvidt, Lars Jørgensen, Jacob Green, Søren Herskind og Klaus Bruun m.fl. Det var også noget af en øjenåbner at de trænede mange af de samme øvelser, vi også træner her på Idrætsskolen.

Håndbold

Prikken over i’et var den sidste halve time, hvor AG Københavns spillere og trænere gav sig tid til at snakke med vores elever, samt skrive autografer.

Tak for imødekommenhed og en stor oplevelse for alle.

På denne måde kan vi skabe en sammenhæng og forbindelse mellem det vi arbejder med her på Idrætsskolen, og idrætsforeninger/elitesport, således at vore elever oplever inklusion, dvs. at de er en del af det omgivende samfund, så elitesport f.eks. ikke kun er noget de ser på TV.

Kategorier: Boldspil, Håndbold og Oplevelser.