Idrætsdagen 2012

Kort om idrætsdagen

Vi har afholdt idrætsdagen den 6. juni 2012 det blev afholdt på Genforeningspladsen og det blev en succes og det var fantastik vejr.

Der var ca. 250 deltager og de mødte spændt op og var i højt humør og kom fra de forskellige værksteder i Kbh. og Frb. kommuner.

Idrætsadgen 2012

Forberedelserne:

Elevere har forberedt og arrangeret idrætsdagen.

Vi var inddelt i teams der laver forskellig ting. Vi har hentet cykler og bowling udstyr små pokaler kridtet løbebaner op vi har hentet udstyr til crossfit. Byggede scenen lavede regler til de forskellige aktiviteter, nogen stod i cafeen og solgte sandwich og sodavand. Det var også os der henviste busserne på plads så deltagerne kom på plads. Længdespring gjorde vi også klar ti. Fodbold bold kast og præcisionskast, løb blev der også gjort klar til og gennemført.

I alt kunne deltagerne dyste i:crossfit og løb og bowling, lændespring, opvarmning, sofacykel, fodboldturnering, præcisionskast og boldkast.

Selve idrætsdagen:

Vi startede med taler og det var forstanderen og en elev fra Ifu , og de var super gode.

Derefter var der gang i opvarmning og det var også eleverne der stod for det. Der var der gang i aktiviteterne alle gik til dem med frisk humør. Vi var så heldige at vi fik besøge af Patrick Nielsen og deltagerne kunne bokse mod ham og man kunne også få hans autograf. sidste i stævnet blev der uddelt pokaler og vandrepokalen gik i år til Ifu og vi var overlykkelige og man fik også badgets. Tak til alle for at de kunne komme til vores lille arrangement. Tv Lorry var der også til vores lille arrangement. Lorry sendte et klip om aften.

Idrætsadgen 2012

Vi glæder os til 2013 håber det bliver et godt stævne

Sommer hilsner fra Ingelise, Anders H., John, Lange og Kitty Cool

Henvisning til link fra tv Lorry og foto til Ifu Hjemmeside under emnet: Billedgalleri