Fitness

I Fitness skal du arbejde med at udvikle din fysik, derfor vil aktiviteterne være kredsløbs-, konditions- og/eller styrkeforbedrende.

Undervisningen vil give mulighed for at du kan sætte dig personlige mål; i fællesskab vil vi forsøge at skabe rammerne og mulighederne for at disse mål kan nås. Vi vil forsøge at gøre dine fysiske forbedringer synlige og mærkbare, og ofte arbejder vi med individuelle træningsdagbøger.

Fitness råder over en stor variation af aktiviteter og øvelser. På nogle elevhold giver det mening at lave en genkendelig struktur i Fitness, og andre gange kan vi mere blande det bedste fra de mange muligheder.

Aktiviteterne vil blandt andet være løb, stavgang, svømning/vandgymnastik, boksning, spinning, træningscenter med romaskiner, kredsløbsmaskiner og vægte, trappeløb, danse-aerobic, CrossFit og meget mere.

I CrossFit arbejder vi med hårde fysiske øvelser, udført på enkle måder og med anderledes redskaber. Du kommer til at udfordre og træne din styrke og udholdenhed på en sjov måde og med plads til brøl, høj musik og godt humør. Ofte besøger vi et rigtigt CrossFit center.

Vi glæder os til høj puls og svedige trøjer.

Kategorier: Fitness og Idrætsfag.