Grundtræning

Hver onsdag, skoleåret rundt, er Grundtrænings-dag for alle (Idrætsskolens elever og lærere).

Grundtrænings-dagen består af et formiddagsprogram, som er fælles løbetræning for alle (på kunststofbanen foran skolen), og et eftermiddagsprogram med: Boksning – Spinning – Zumba – Anatomi & massage. Hver elev vælger, for et halvt år ad gangen, ét af 4 fag.

I løbetræningen arbejder vi med en masse korte løbeture, hvor alle skal løbe så hurtigt som muligt. Løbetræningen består af forskellige løbeudfordringer. Eksempelvis rundbaneløb, stafetløb, slamlomløb, hækkeløb og zig-zagløb – alt sammen til god musik.

Løbetræningen forbedrer vores kondition (træner vores hjerte, lunger og muskler). Derudover er det en vigtig dag for fællesskabsfølelsen på skolen, hvor vi sammen gør løbetræning til meget mere end bare løbetræning. Vi hjælper hinanden, motiverer hinanden og knokler sammen, så godt vi hver især kan. –Både når der er sne og når solen skinner.

Eftermiddagens undervisning foregår som nævnt på 4 hold. Her arbejder eleverne på forskellige hold med forskelligt fokus. Det kan være: Muskulær styrke, mere konditionstræning eller øget kendskab til anatomi og massageteknikker.

Læs mere om Grundtræningsaktiviteter og vores tanker bag disse under Idrætsfaglig Platform.

Kategorier: Grundtræning og Idrætsfag.