Idrætsskolen med i ½-marathon i København

Efter flere måneders ekstra løbetræning , samt deltagelse i flere af Sparta’s løbetest gennemførte 3 af Idrætsskolens elever Københavns ½-marathon søndag d. 15. april.

Brian, Thomas og Sandra mødte morgenfriske op foran Idrættens hus på Østerbro,klar til at løbe de 21,1 km sammen med skolens lærere Tina og Malene.

Heppekoret var også på plads. Charlotte, Dan, Trine og M stod flere steder på ruten og i målet, klar med masser af opmuntrende tilråb og klapsalver. Også Sandra’s familie havde fundet vej til Østerbro. På selve mållinjen stod de klar for at filme skolens deltagere når de sprang i mål, hvilket de alle gjorde i rigtig fine tider.

Alle os andre på Idrætsskolen er meget stolte at vores 3 løbere, der på sejeste vis ”åd” sig gennem 21,1 km asfalt i Københavns gader. Se alle billederne her.

Godt gået….. ( eller skulle man sige Godt løbet

Kategorier: Friluftsliv og Oplevelser.