Introperiode

Fælles fredagDe første 3 uger er gået og de er gået godt. Vi har kaldt det for introperioden hvor fokus har været i de enkelte teams. Vi har lært hinanden at kende og er blevet indført i Idrætsskolens rutiner på en overskuelig måde. Ude i teamsene har det for nogen været trygt og med den base har det været nemmere at møde den store gruppe når vi har lavet fælles ting. Hver morgen har vi lavet fælles opvarmning og styrketræning. Derefter har vi lavet aktiviteter,   lige fra kanoture til fodbold. Hver onsdag laver vi grundtræning med løb i Degnemosen og henholdsvis boksning, styrke og udholdenhed i La Fit, spinning og svømning. Hvert team har fået et navn og et tegn. Her er de opfindsomme teamnavne:

Landsholdet

De grønne buske

Guldteam

De seje vikinger

I introperioden har vi også fået etableret et elevråd med 2 repræsentanter fra hvert team

Og på demokratisk vis med et rigtigt valg, valgte vi 2 elever til bestyrelsen.

Kategorier: Oplevelser.