Kropsteater periode 8

Kropsteater hvad er det? Det kan 11 af Idrætsskolens elever svare på, efter et 5 ugers forløb. Eleverne blev kastet ud i alverdens øvelser med fokus på koncentration, opmærksomhed, udtryksformer, scenisk fremtræden, improvisation, mimik og samarbejde.
I løbet af de 5 uger lavede vores elever Ikke mindre end to forestillinger. Den første forestilling var efter bare tre dage, hvor vi havde besøg af to instruktører (Stine og Steen) fra ”Teaterbutikken”. Undervisningen i kropsteater flyttede udenfor og instruktørerne brugte området som kulisse og inspiration for opvisningen.
Den anden forestilling blev lavet, ud fra elevernes egne ideer og fantasi. Forestillingen blev fremført i vores nye Multirum, for hele skolen og noget af personalet i Grøndalscenteret.
Det har været 5 spændende, sjove og lærerige uger. Se også de gode foto som ligger under billeder

Kategorier: Kropsteater og Oplevelser.