Sekretær/multimediedesigner søges

Idrætsskolen for udviklingshæmmede

-søger en sekretær/multimediedesigner pr. 1/8 2019

Arbejdsopgaverne er:

Telefonpasning, kommunikation med elever og bosteder, udvikling og vedligeholdelse af hjemmeside i WordPress, administration af Facebook-sider, uploade billeder/artikler til hjemmeside/Facebook/Instagram, bogføre i E-conomics, indberette lønninger via Dataløn, vedligeholde og udvikle Acces database med adresser/mails og sammenkoble den med Outlook, indberette lønrefusion og fakturere via Virk.dk, ansvarlig for aftaler vedr. rengøring og frokost, ansvarlig for det daglige arbejde for en assistent, registrere og administrere fraværsoversigter, afstemme bank/kasse, tøjkonti m.m. Opkrævning af deltagerbetalinger og salg af reklameartikler, diverse indkøb, sekretær for lærergruppen og forstanderen, udfærdige skema’er samt dagsorden/referat fra personalemøder.

Det daglige arbejde vil foregå i tæt samarbejde med forstanderen og lærergruppen, og eleverne vil også ofte komme ind på kontoret med spørgsmål, tilmeldinger osv.

Vi forventer at du har kendskab til og erfaring med:

-bogføring i E-conomics

-indberetning af løn via Dataløn

-arbejde i Acces database

-registrering/indberetninger via Virk.dk

-Office pakken (Word, Excel, Powerpoint og Outlook)

-udvikling af hjemmesider i WordPress

-administration af Facebook-sider samt Instagram

-behandling/redigering af billeder

-evt. Boardmaker-program til skema’er m.m.

Markedsføringserfaring er også en stor fordel, da vi er en skole der fungerer på markedsvilkår.

Vi ønsker en selvstændig, initiativrig, robust, omstillingsparat og samarbejdsorienteret medarbejder, der kan kommunikere på en hensigtsmæssig måde med ro og overblik, med både udviklingshæmmede elever og deres bosteder, med sagsbehandlere fra kommuner og andre interesserede, med lærergruppen og assistenten. Det er vigtigt, at du er god til at samarbejde om både stort og småt, på en lille arbejdsplads med 8 lærere, en assistent, en forstander og 40 elever.

Vi tilbyder:

-et udfordrende og alsidigt job som sekretær/multimediedesigner på en ambitiøs idrætsskole for voksne psykisk udviklingshæmmede

-gode kolleger og arbejdsforhold, med tæt samarbejde

-en lille selvstændig arbejdsplads, der fungerer på markedsvilkår, og derfor er i konstant udvikling

-arbejdstid på fuld tid – den daglige arbejdstid ligger mandag-fredag mellem 08.30 og 15.30 samt på nogle få aftenmøder og pædagogiske dage i løbet af skoleåret.

-ferier/fridage følger stort set skoleåret (-en del af lønpakken)

-løn- og ansættelsesbetingelser: Du ansættes på løntrin 26, p.t. 26.031,50,- kr/måned + 17,3 % pensionsordning efter 3 måneders ansættelse.

Ansøgningsfrist: Tirsdag 23/4 2019

Hvis du vil vide mere, læs om Idrætsskolen på vores hjemmeside: www.idraetsskolen.net  Hvis du har yderligere spørgsmål, ring til Idrætsskolen på tlf. 38882846 eller mobil 21657094 og tal med forstander Søren Stenkilde.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 18-19. Evt. ansættelse i løntilskud til at begynde med, afhængig af den konkrete situation. Send venligst din ansøgning på mail til: info@idraetsskolen.net

Idrætsskolen for udviklingshæmmede er en selvejende undervisningsinstitution, beliggende i Grøndal Multi Center i København NV. Vi er et undervisningstilbud i dagtimerne for voksne psykisk udviklingshæmmede elever. Idrætsskolens grundide er gennem dagligt arbejde med, og undervisning i idræt at tilbyde voksne personer med udviklingshæmning mulighed for personlig udvikling indenfor 4 kerneområder: Det fysiske, psykiske, sociale og idrætskulturelle. Vi har 40 elever, og er i alt 11 ansatte.

Kategorier: Nyhed og Nyt fra Idrætsskolen.