Studietur 2018

Mandag

Ankommet til Sønderborg, hvor solen skinner og vi både pakkede ud og faldt til. Der blev også tid til aktiviteter i parken og dans i Spejlsalen. Masser af engagement og godt humør!

Se flere billeder på vores Facebook side, klik her!

Tirsdag

Her følger billeder fra dagens aktiviteter. Vi begyndte morgenen med udendørs morgensamling med IHS´ højskoleelever. Derudover har vi arbejdet med vores tre fag fra fra perioden i Kbh. – maritimt friluftsliv, dans og udeidræt. Efter frokost var temaet “Sculptures by the sea”; vi var alle igang på og ved stranden. Hertil aften var der bål og historier i parken. Nu er der ved være udsolgt og dagen går på held. Nyd billederne af Idrætsskolens fantastiske elever, fra en tur hvor fællesskabet er i højsædet.

Se flere billeder på vores Facebook side, her

Vi har haft en fantastisk dag på Idrætshøjskolen i Sønderborg.
Om formiddagen havde vi vores periodefag og danserne sluttede formiddagen med en flot danseopvisning.
Om eftermiddagen arbejdede eleverne med svinetræning, badminton, cykling og, vandring. Vi sluttede dagen af med fællessang og spilleaften.

Torsdag

Sidste dag på IHS i denne omgang. Der blev bundet sløjfe på periodefagene om formiddagen, mens vi om eftermiddagen løb “Park-race”. Alle vred de sidste kræfter ud af kroppen og havde en super oplevelse på skolens bakkede terræn. Om aftenen spiste vi festmiddag med lærerne som tjenere, hvorefter det traditionsrige bankospil blev afviklet. Tak til IHS for et dejligt ophold og tak til alle deltagerer på studieturen for en fantastisk tur.

Fredag formiddag

Så er vores studietur slut og bussen har kurs mod København.
Vi har haft en fantastisk uge med gavmildt efterårsvejr, strand, sol og på alle måder højt til himlen.
Vi har fået sjove fælles oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende.
Alle eleverne har udfordret sig selv, og tager hjem med nye succes-oplevelser i bagagen. – Nå ja, og så var der jo lige de 2 brandalarmer, der gik igang…. Den ene udløst af en røgmaskine, og den anden af Idrætsskolens eget park-ræs-bål!….. Tak til alle elever for at klare de 2 alarmer så flot.
Og endelig tak til elever og personale på Idrætshøjskolen i Sønderborg for deres altid venlige måde at møde os på.

Hvis du vil se billeder fra ugen løb, så skal du bare bladre lidt ned ad siden.

God weekend til alle. Hilsen lærergruppen.

Kategorier: Nyhed, Nyt fra Idrætsskolen og Oplevelser.