Øvrige ansatte

Maria Nielsen – Sekretær/multimediedesigner

Jeg er uddannet som Web-integrator i 2008, idet jeg synes marketing og udvikling på nettet er utroligt spændende. Men jeg fandt ud af jeg manglede det personlige i branchen, og har derfor arbejdet med kundeservice, tjener og i butik, indtil jeg blev ansat her 2017.

Her står jeg både for det administrative arbejde på kontoret og min interesse inden for sociale medier og hjemmesiden. Og samtidig være del af en virksomhed, hvor fællesskab, motion og venskab er noget af det vigtigste.

Min fritid bruger jeg på at følge med i hvad der sker på nettet gerne, via foredrag og hjælpe hobby virksomheder frem.

kontor@idraetsskolen.net

Joan_Jacobs

Joan Jacobs – assistent

Jeg sørger for brød og frugt i pauserne, jeg henter og serverer maden til frokost, jeg køber ind, rydder op, gør rent og vasker elevernes tøj.

jacobs@kagshusene.dk

Mette Wangsgaard – assistent