Sikkerhed

vignet-sikkerhedPå Idrætsskolen har elevernes sikkerhed højeste prioritet og vi opdaterer løbende vores sikkerheds -kurser !

I det daglige er lærerne  opmærksomme på og bevidste om Idrætsskolens sikkerhedsregler.

Lærerne har kurser i livreddende førstehjælp, de har bestået bassinprøven i den svømmehal vi underviser i, de er certificeret som havkajak- og kanoinstruktører, og de lærere der underviser i klatring er klatreinstruktører.

I nedenstående artikler beskriver vi vore sikkerhedsregler inden for klatring, medicinhåndtering, sejlads, svømning, kørsel i personalets biler, samt retningslinjer for brug af save, knive og åben ild (bål)

Desuden henviser vi til menupunktet vedrørende forsikring, samt Idrætsskolens sorg- og kriseplan, begge menupunkter findes her under “elever”. Se endvidere Idrætsskolens beredskabsplan her: Beredskabsplan

Vær opmærksom på, at der er 2 hjertestartere i Grøndal Multi Center, den nærmeste er til højre for kantinen.