Skemaer

Skema for mandag 3 januar – 9 februar periode 6, 2018.

I perioden efter juleferien skal du være på Basketballholdet.

Det er vores mål at alle i dette forløb skal få en større forståelse af spillet og dets mange facetter.

Vi skal arbejde med en masse tekniske og taktiske øvelser (skud, kast, driblinger, opdækning, screening, placering på banen, det lave tyngdepunkt og meget mere). Småspil og kampe er naturligvis også en del af undervisningen.

Derover skal vi arbejde med de mange psykiske og sociale muligheder der er for udfordringer i dette holdspil. Fair-play, samarbejde, tålmodighed, opmærksomhed, hjælpsomhed, aktiv deltagelse er bare nogle af de gode ord.

Vi har kontakt til en professionel basketballklub og håber at vi kan komme ud og se en kamp i løbet af perioden.

Vi glæder os til spændende uger sammen med jer.

Mange hilsner

Daniele, Tinus og Mads

Dans og Rytme

I den kommende periode skal du deltage på danseholdet.

Temaet for dette danseforløb er filmmusik og dansescener fra film og tv. – Det skal nok blive sjovt!

Dans handler om at koncentrere sig og om at huske dansene. Det handler også om modet til at danse og fremvise for hinanden, og selvfølgelig om at have det sjovt og nyde at bevæge sig til musik.

Nogle danse laver vi i fællesskab og andre lærer I af os og en gæstelærer, der besøger os undervejs. Fælles for alle dansene er, at vi dagligt skal øve os i at vise dem for hinanden.

På gensyn i dansehumør!

Jette, Lise og Jeppe

Vinterliv

Formålet med vinterliv, er at finde glæden ved at være ude om vinteren.

Vi tilbyder et fag hvor vi er underlagt naturens luner (vind og vejr, sne m.m).

Vi skal have fokus på gode opbyggelige oplevelser samt en stærk gruppefølelse.

Vi skal gå med slædehunde, vandre langt og hurtigt, gå med vandrestave, bygge svedhytte, løbe på langrendsski og snesko. Vi vil også arbejde med kort, kompas og GPS og andet. Vi vil også beskæftige os med førstehjælp relateret til kulde og andet relevant. Sidst og ikke mindst skal vi på tur til Norge og stå på ski.

Mange hilsner

Tina og Tonni