Skemaer

Periode 3

Uge 39 – 43

Klatring

På klatreholdet skal vi klatre på skolens klatrevæg.

Derudover skal vi klatre i træer og andre klatrevægge. Vi skal også besøge CPH Boulders og Camp adventure (Danmarks største klatre park)

Undervisningen vil veksle mellem teknisk og fysisk træning, samt smidighedstræning.

Vi vil hele tiden have fokus på sikkerhed og på gode positive oplevelser.

Fokus vil være på tillid, ansvar, tålmodighed og samarbejde. Andre mål er, at din udholdenhed forbedres.

Derudover ved vi, at du finder og/eller rykker dine grænser for hvad du tror, du kan

————————————————– o ———————————————–

Slagbold

Slagbold er i vores fortolkning blandt andet badminton, bangbold, paddeltennis, bordtennis og floorball.

Formålet med temaet er, at alle får mulighed for, at arbejde med de forskellige former for spil.

I undervisningen skal vi arbejde med teknik, spilforståelse, sammenspil og modspil.

Vi starter alle dage med opvarmning og styrketræning.

————————————————– o ———————————————–

Bootcamp

I Bootcamp har vi fokus på emnet trivsel. Trivsel handler om, hvordan man har det, og hvad man selv kan gøre for at få det endnu bedre.

Bootcamp er egentlig et engelsk ord, der på dansk kan oversættes til træningslejr. På Idrætsskolen betyder det, at vi i 8 uger (det vil sige 2 undervisningsperioder) i fællesskab sætter rigtig meget fokus på at lære noget om trivsel – både vores egen og andres trivsel.

Undervisningsdagen er delt op i 2 dele: En træningsdel og en ”snakkedel”.

 

I træningsdelen har vi fokus på aktiviteter, der styrker kondition og muskler, men selvfølgelig også aktiviteter, der styrker glæden ved at bevæge sig.

 

I ”snakkedelen” skal vi blandt andet undersøge, hvad trivsel egentlig betyder, og hvordan vi hver især ønsker at forbedre vores trivsel. I undervisningen skal vi tale om venner, mad, følelser, humør, vaner, fremtidsdrømme og meget mere.

I skal have lyst til at fortælle om jeres egne oplevelser og meninger. I undervisningen gør vi brug af filmklip, ønskekort, billedanalyse, rollespil og meget mere. Det gør undervisningen anderledes i forhold til den normale idrætsundervisning.

Den 6.-7. november tager vi på FOODCAMP, en overnatningstur, der skal handle om madlavning. ”Foodcamp” betyder nemlig” madlejr. På turen skal vi alle i køkkenet og eksperimentere med sund og smagfuld mad.

I bliver ikke superkokke på 2 dage, men forhåbentlig får I gode ideer til jeres madlavning derhjemme. Vi lover jer i hvert fald, at vi får det sjovt i køkkenet!

 

Se holdfordeling her