Skemaer

Skema for periode 9, 3. april – 9. maj 2018.

 

 CrossFit og TRX

I CrossFit og TRX arbejder vi med funktionel træning. Vi arbejder med hårde fysiske øvelser, udført på enkle måder og med forskellige vægte og andre ”tunge” redskaber. Det er også træning med TRX-stropper, som med kropsvægten udfordrer styrken, balancen, motorikken og udholdenhed.

Vi arbejder med høj intensitet i korte tidsintervaller. Vi kommer til at udfordre og træne styrke og udholdenhed på en sjov måde og med plads til brøl, høj musik og godt humør. Træningen foregår i LaFit, men vi forsøger også at ligge træningen ude og andre steder end Grøndalscentret.

Sved på panden og god energi… Vi ses til CrossFit og TRX på Idrætsskolen.

Hilsen Morten, Tina og Jeppe

 

————————————————– o ———————————————–

Kampkunst

I Kampkunst tager vi udgangspunkt i kampaktiviteterne judo og brydning.

Den daglige undervisning foregår i brydelokalet, hvor gulvet jo er dækket af den bløde, blå madras, som er rigtig god at bruge, når man skal kæmpe med og mod hinanden.

I Kampkunst har vi fokus på samarbejde, på kropsstyrke og kropskontakt. Der er også fokus på at turde kæmpe og bruge sine kræfter samtidig med, at vi passer på hinanden og følger de fælles regler.

Hver morgen tager vi de hvide gier på. Gier er ægte kampsportsdragter og de er gode at kæmpe i, fordi man sagtens kan hive i stoffet, uden at det går i stykker. Samtidig ser vi også ret seje ud, når vi har dem på.

Hver mandag formiddag kommer Kalle og underviser holdet. Kalle er en meget dygtig bryder.

Vi glæder os til et sjovt, spændende og udfordrende forløb sammen med jer.

Hilsen Jette, Mads og Lise

 

————————————————– o ———————————————–

Vandring

På vandringsholdet skal vi ud i naturen og opleve noget nyt. Nyde foråret på nærmeste hold og få stimuleret sanserne, når alt springer ud omkring os. På holdet tilbagelægger vi en masse kilometer til fods, og vi når ud til steder, du ellers aldrig vil få set. På den måde vil vi vise glæden ved at være i og bruge naturen. Vi arbejder bl.a. med udholdenhed, tempo, balance og styrke, så du skal være indstillet på at blive udfordret på forskellig vis.

Vi kommer til at vandre med rygsække, gå stavgang og til at skulle finde vej med kort og kompas.

 

Vandrehilsner,

Tonni og Daniele

————————————————– o ———————————————–

 

Særlige dage:

Fredag d. 27. april – St. bededag, skolen er lukket

Torsdag d. 3. maj – Nye elevers dag kl. 16-18

Torsdag d. 10. maj Kristi Himmelfartsdag, skolen lukket

Fredag d. 11. maj, skolen er lukket