Skemaer

Periode 2 (uge 34 – 37)

Dans

I dette danseforløb kombinerer vi danseundervisning med fitnesstræning. Det betyder, at vi om formiddagen arbejder med danse og efter pausen har fokus på fitnessrelaterede aktiviteter.

Dans handler om at koncentrere sig og om at huske dansene. Det handler også om modet til at danse og fremvise for hinanden og selvfølgelig om at have det sjovt og nyde at bevæge sig til musik.

I dans arbejder vi med forskellige rytmer, forskellige typer musik og forskellige udtryk og tempoer. Nogle danse laver vi i fællesskab og andre lærer I af os. Men fælles for dem alle er, at vi dagligt skal øve os i at vise dem for hinanden.

Fitnessaktiviteterne er bl.a. cirkeltræning, fitballs og udendørs stokketræning.

Vi glæder os til at danse med jer 😊

De bedste hilsner

Lise & Jette

————————————————– o ———————————————–

Udeidræt og fodbold

Består dels af en masse fodboldtræningsøvelser og spilsituationer. Dels af tematiske udendørsaktiviteter såsom forhindringsbaner, frisbeegolf, simple strategilege, basale boldøvelser og spil.

Vi skal i hele perioden begynde undervisningen med opvarmning og styrketræning.

I fodbolddelen skal vi arbejde med forskellige afleveringsformer. Vi træner teknik, taktik og skud på mål.

Vi skal blive dygtige til at spille sammen som et hold og arbejde med begreberne fair-play og tab og vind. Og vi skal spille en masse fodboldkampe.

I de andre udendørsaktiviteter arbejder vi med fysiske udfordringer i forskellige omgivelser, hvor samarbejde og konkurrence er delelementer.

Vi glæder os til at være sammen med jer.

Mads, Jeppe, Daniele og Morten

 

————————————————– o ———————————————–

Maritimt friluftsliv

Vi glæder os til at skulle ro i kanoer, kajakker og prøve sup board mm. sammen med dig.

Vi skal arbejde med at sejle og færdes i og på vandet, så alle opnår tryghed ved at ro. Vi skal øve grundlæggende færdigheder så vi bliver gode til at ro kano og kajak. Der vil blive lagt stor vægt på sikkerhed og samarbejde. Du vil også få en viden om natur og kultur i de maritime områders som vi skal færdes i. Hvis der er stemning og mulighed for det vil der blive en overnatningstur.

Venlig hilsen

Tina og Tonni

————————————————– o ———————————————–

Se holdfordeling her

HUSK

  • 4 september  Strandparkløb
  • Hele uge 38   Studietur i Sønderborg