Skemaer

Periode 5

Uge 48-51

Svømning

Formålet med svømning er at blive teknisk dygtigere og mere udholdende.
Hver dag, inden vi går i svømmehallen, træner vi forskellige aktiviteter så som Catslide, SomaMove og Cirkeltræning. Alt sammen noget, der er med til at opbygge din styrke, udholdenhed og kondition.

Vi glæder os.
Mange hilsner Tina, Jeppe og Jette

Gymnastik

Vi skal i gymnastik og motorik arbejde med forskellige former for gang, løb og spring. Herunder forskellige momenter som ruller, balancer, håndstand og hovedstand. Vi skal arbejde med spænding og afspænding og simple balancer og krydsfunktioner. Derudover grundlæggende gymnastiske færdigheder som afsæt, svæv, landing og rulning. Faget rammer nøgleord som: Motoriske basisfærdigheder, stifte bekendtskab med et håndredskab (vimpel), tilegne sig større kropsbevidsthed og bedre kropsbeherskelse. Balancer og krydsfunktioner. Arbejde med det æstetiske udtryk.
Den daglige undervisning skal foregå i Team Danmarks gymnastikcenter her i Grøndalscentret og bryderummet.

Vi glæder os til et spændende forløb.
Mange hilsner Lise, Mads og Morten

Floorbal

I det næste 4-ugers floorballforløb vil vi gå i dybden med tekniske slag og boldbehandling, samt arbejde frem mod muligheden for større spilforståelse og ikke mindst spilleglæde. Vi vil øve stavteknik i form af driblinger, pasninger og skud. Vi vil også have fokus på positionering og det at gøre sig spilbar. Der vil være en masse småspil med høj intensitet og med mange afslutninger. Pulsen skal op, og der skal sved på panden.
Vi vil komme til at spille her på skolen, men vil også forsøge at komme ud af huset og spille andre steder.

Vi glæder os,
Tonni og Daniele.

Se holdfordeling her