Maritimt friluftsliv 2011

kano

Maritimt friluftshold

Vi vil fortælle lidt om hvad vi har lavet på det Maritime friluftsliv i de første uger.

Den første mandag iklædte vi os vores helt nye våddragter og kastede os ud i kanolivet.Vi prøvede lidt
forskellige styretag, og så gik ugen ellers med at lave sjove lege, hvor vi skulle bytte plads i kanoen og bytte plads over i andre kanoer. Vi lavede redningsøvelser og alle blev meget våde, men det var sjovt. Der var endda elever der var så vovede at de sprang fra en 3.5 m. høj bro ned i Mølleåen.

Ugen efter stod kajakken for tur. Alle bar kajakker fra Tonnis trailer ned til Bagsværd sø, ja der var kajakker til alle mænd/kvinder.
Det var et flot syn at se 13 kajakker ro af sted. Vi øvede alle makkerredninger – det kom helt naturligt når der var en kajak der kæntrede, men igen var det bare sjovt. Balancen blev også testet med udfordrerne øvelser. Vi havde også tid til roturer op og ned af Mølleåen, hvilket var nogle meget smukke ture, men også lidt krævende, hvis man ikke hele tiden skulle ende inde i sivene.

Vi har også nået en tur i Megin joller (lille sejlbåd) i Roskilde fjord. Vejret var smukt og vinden rigtig god – især på udturen. Det kan dog kræve sin skipper når man skal sejle hjem mod vinden, men heldigvis findes der både med motorer, som kan hjælpe i en snæver vending.

Til sidst vil vi nævne at stemningen og humøret er helt i top og der er masser af gå på mod på holdet – skønt.

Vi ser frem til hvad de sidste uger bringer, men vi kan jo allerede røbe at forløbet slutter af med et Adventure race torsdag d. 6.
oktober. Vi vil meget gerne have tilskuer, så hvis nogen har tid og lyst er I meget velkommende ! :)

Der udover vil vi anbefale Jer at gå ind under “billedgalleri” og se lidt flere foto af det Maritime friluftsliv forløb

Kategorier: Oplevelser.