Maritimt friluftsliv 2014

Maritimt Friluftsliv
De sidste 5 uger har det stået på Maritimt friluftsliv for 9 af Idrætsskolens elever. Det har været en skøn periode med godt vejr, glade mennesker og lærerige og gode oplevelser.
Vi har arbejdet med kano, kajak og alle er blevet meget mere fortrolige med fartøjerne, men der er også blevet øvet teknik og redningsøvelser, arbejdet med sikkerhed og kæntringsmanøvrer, samt brugt tid på at blive trygge ved vandet og finde ud af at en redningsvest faktisk holder én oppe. Vi har roet på Bagsværd sø, Furesøen, Lyngby sø og Vejlesø.
Midt i perioden var vi på en 3 dags tur, hvor vi overnattede i en stor lavu i Åmosen (som ligger et ”hemmeligt” sted). Om dagen var det afsted i fartøjerne og så tilbage til lejren om aften. Nogen kunne ikke få nok og måtte også ud på en nattur.
I to dage har vi også været ved Roskilde fjord, hvor vi har sejlet i Megin joller – det er en lille sejlbåd med plads til 5 personer, heldigvis var der også åre med til sådan en båd, så når vinden forsvandt, måtte vi bruge rugbrødsmotoren.
Alle afsluttede det Maritime forløb med at gå til prøve i kano, og 4 var også til prøve i kajak.” Super flot og til lykke”
Kære Andrea, Megi, Camilla, Charlotte, Martin. H, Kristian. T, Pierre, Morten og Nicolai. G som alle bestod EPP intro forløb – tak for en god periode.
Hilsen Tina og Tonni.
Kategorier: Friluftsliv, Maritimt og Oplevelser.