Nyheder fra kropsteater

Så har vi afsluttet en fantastisk periode med Kropsteater. 13 elever har nu snuset til, afprøvet og udviklet sig i teaterverden. I den første uge var vi så heldige at Dorthe Rømer kom som gæstelærer, og gav os god inspiration til vores videre arbejde. Vi havde fokus på opmærksomhed på sig selv og andre, kropskontrol og at være modige, vi arbejdede med mime, stage fight og forskellige udtryk til musik.

IMG 1055

I forbindelse med Idrætsskolens 20 års jubilæum viste vi brudstykker af det vi havde arbejdet med de sidste 5 uger. Forestillingen blev en meget fin del af festfremvisningen på jubilæumsdagen d.3. april.

IMG 3613IMG 3636

I løbet af de 5 uger hvor vi arbejdede med kropsteater havde vi også tid til at komme en tur i teateret, hvor vi så en meget humoristisk og rørende udgave af ”Junglebogen”. Forestillingen blev spillet på Teater Nord Vest, ”Batida”.

IMG 0217

Vi siger tak til: Rikke C, Morten, Rani, Jesper, Toufik, Ralf, Rikke N, Gabriella, Lone, Frederik, Sadika, Lisbeth og Sofie, for nogle dejlige uger på de ”skråbrædder”.

Jette, Jeppe og Tina

Kategorier: Kropsteater og Oplevelser.