SENESTE NYT FRA IDRÆTSSKOLEN

Bad, omklædning, tøj og mundbind !

aug 19, 2020

Kære elever og pårørende.

Som vi talte om på velkomstmødet i går aftes er vi kommet godt fra skolestart, og vi er sikre på at det bliver et super skoleår for holdet. Vi fortalte også, at det fra på mandag den 24. august igen bliver praktisk muligt og sundhedsmæssigt forsvarligt at gå i bad på Idrætsskolen. Det er vi glade for.

Det er desværre stadig ikke muligt at klæde om til idrætstøj på Idrætsskolen om morgenen, på grund af pladsmangel og praktiske omstændigheder. Det betyder, at du fortsat skal møde i idrætstøj og udendørs løbesko hver morgen og at du hver dag skal medbringe en taske med rent almindeligt tøj. Det rene tøj skal du tage på efter bad.

På mandag den 24. august skal du også have lidt ekstra idrætstøj og andet med, som skal være i dit skab på skolen:

OBS: HUSK TYDELIGT NAVN I DET HELE.
1 par allround indendørssko
1 træningsdragt
1 sæt regntøj
1 par badebukser/badedragt
3 håndklæder
Sæbe – shampoo – deodorant – evt. børste/kam
(5 par rene underbukser tager du med på skolen hver mandag. De beskidte tager du med hjem hver fredag).
Håndklæderne vasker vi forsvarligt på skolen, så behøver du ikke at slæbe dem frem og tilbage hver dag.

Derudover har regeringen besluttet, at alle der benytter offentlig transport, skal have mundbind på. Dette kommer også til at gælde ved kørsel med Skovlunde Busser samt bussen til Lavuk med HB. Det betyder, at fra på mandag den 24. august skal alle elever, der benytter ovenstående kørsel, have mundbind på. Det er elevernes eget ansvar og opgave at sørge for, at de medbringer mundbind. Desuden vil vi her på Idrætsskolen anbefale nogle elever at bruge mundbind, mens de er på Idrætsskolen, hvis vi vurderer, at de af forskellige individuelle årsager kunne udgøre en smitterisiko. Dette er ikke noget krav fra vores side, men en opfordring på baggrund af en vurdering fra hver enkelt kontaktlærer.

Med venlig hilsen,
Søren Stenkilde