SENESTE NYT FRA IDRÆTSSKOLEN

Corona-information

jul 2, 2021

Kære elever og pårørende,

Hvad angår Corona-situationen, så åbner vi heldigvis med en mere normal hverdag. Eleverne kan klæde om og gå i bad hver dag nu, og vi planlægger at have en almindelig hverdag hvad angår holdopdeling, idrætsaktiviteter osv.

Dog skal de gode vaner fortsat efterleves: Hold god afstand til andre, vask/afsprit jævnligt dine hænder, og mød ikke op med symptomer som forkølelse, hoste, feber osv. Hvis du har symptomer, bliv hjemme og bliv testet.

Frokosten vil fortsat være individuelt portionsanrettet, skiftevis salat og sandwich hver anden dag.

I pauserne opfordrer vi til, at eleverne opholder sig spredt i flere lokaler, i Grøndal Multi Center samt udendørs ved godt vejr.

Vi håber, at så mange af vore elever som muligt er vaccinerede, og hvis der er enkelte der ikke er, vil vi opfordre til at man bliver vaccineret, i.h.t. Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Hvis nogen elever føler sig tryggest ved at bære mundbind, er man selvfølgelig velkommen til det, både i busserne og på skolen, men der er ikke noget krav om det.

Vi ser frem til et nyt, spændende skoleår !