Friluftsgruppe periode 5.

Friluftsgruppen i periode 5 havde lejerliv som overordnet tema, hvilket betød at vi hver dag tog ud til den samme plads i skoven. Vi havde valgt en dejlig lysning i skoven hvor vi samtidig var i læ for vinden, da den lå som en lille lavning i skoven.

Her arbejdede vi med at opbygge en lejr som kunne bruges i alt slags vejr, vi byggede muldtoilet, med skovens flotteste toiletrulleholder snittet af Alexander. Vi lavede 2 treben med overlægger som vi kunne sætte over bordet i regnvejr. Der blev også bygget et brændeshelter så vi altid havde tørt brænde og optænding.

Vi lavede bål næsten hver dag og blev hurtigt gode til at få gang i gløderne, ligeledes var vi på nogle gode gå ture rundt i skoven.

 

I vores sidste uge havde vi besøg af 2 studerene fra Poul P som også valgte at være med på vores afsluttende overnatning på lejerpladsen. Vi kan alle sammen være stolte over vores friluftgruppe overnatning på pladsen som for nogle krævede stor overvindelse, men samtidig en stor oplevelse. Vi siger tak til Allan, Christian A, Kristian T, Rani, Alexander, Lise, Camille R, Jette, Lone for en rigtig god og udfordrende periode.

Med Venlig Hilsen Tina & Schulle. 

Kategorier: Friluftsliv og Oplevelser.