SENESTE NYT FRA IDRÆTSSKOLEN

Gradvis genåbning den 18. maj

maj 12, 2020

Vi har nu haft bestyrelsesmøde på Idrætsskolen, og vi har besluttet, at vi begynder med en gradvis genåbning af Idrætsskolen fra på mandag den 18. maj, hvilket vi glæder os meget til.

Bestyrelsens beslutning følger både regeringens og Københavns kommunes genåbningsplaner for dagtilbud, hvor der i øjeblikket arbejdes på en plan for genåbningen af bl.a. dagtilbuddene i Borgercenter Handicap.

Til en begyndelse åbnes dagtilbuddene i maj langsomt op for borgere som er hjemmeboende eller bor i egen selvstændig bolig. Der er ikke lagt noget fast endnu, men der er forhåbninger om, at også nogle borgere, der bor på botilbud, fra start juni kan modtage dagtilbud efter en individuel vurdering. Det hele afhænger og beror på vurderinger fra sundhedsmyndighederne og anbefalinger herfra.

Det betyder at elever, der bor på bosteder/bofællesskaber, desværre ikke må starte på skolen den 18. maj. Hvis eleven på skift har boet på bosted og hos forældre, kan man heller ikke starte endnu.

Vi skal i den kommende periode kun have udendørs idræt, ingen kontaktsport, og i små grupper med 1 lærer og 5 elever. I realiteten bliver grupperne jo mindre, da ikke alle elever kan begynde – nogle bor i bofællesskaber, hvor der fortsat er besøgsforbud, og I må ikke komme. Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og genåbningen vil sundhedsmæssigt komme til at ske fuldt forsvarligt.

Fra mandag den 18. maj genåbner skolen for elever der ikke bor på bosteder, dvs. hjemmeboende hos forældre, samt jer der bor i egen lejlighed. I denne første fase vil Grøndal Multi Center kun være delvist åbent, men naturligvis med adgang til toiletter.

Der vil på baggrund af en individuel vurdering være enkelte elever, hvor det vurderes af enten jer eller os, at det ikke er sundhedsmæssigt forsvarligt eller hensigtsmæssigt, at vedkommende starter nu. Det vil blive klarlagt ved en telefonsamtale med jeres kontaktlærer.

Fra mandag den 8. juni: Yderligere genåbning, hvor indendørs idræt bliver tilladt, hvilket betyder, at Grøndal Multi Center nok åbner mere ”officielt” op, men hvor meget ved vi ikke p.t. Fra denne dato håber vi på, at også nogle elever fra bosteder kan/må møde op, men det er jo ikke op til os at beslutte, I vil naturligvis være meget velkomne, hvis I må komme for jeres kommune/bosted.

Hvad angår kørsel med Skovlunde Busser, bedes I senest i morgen onsdag 13. maj give os besked om, hvilken adresse I ønsker at blive afhentet på, så vil vi sammen med Skovlunde Busser efterfølgende se på, om det kan lade sig gøre. Som udgangspunkt kører vi efter den oprindelige ruteplan, men kan evt. lave mindre ændringer på baggrund af jeres ønsker m.h.t. adresser. Vi vil også gerne vide, hvilke elever der ønsker at køre til Lavuk om eftermiddagen, og på hvilke ugedage.

Læs venligst vores sundhedsfaglige og praktiske retningslinjer i forbindelse med genåbningen her:

I vil i løbet af tirsdag den 12. maj blive ringet op af jeres kontaktlærer, hvor I vil få yderligere individuel information, og hvor I kan stille spørgsmål.