Idrætsskolen

FÅR NY HJEMMESIDE!

Kære alle trofaste, så vel som nye besøgende på Idrætsskolens hjemmeside! Inden længe, får Idrætsskolen en helt ny og flot hjemmeside. Indtil da, er du altid velkommen til at kontakte os i vores åbningstid mandag – fredag, 9:00 – 14:00.

OBS – Idrætsskolen holder på nuværende tidspunkt lukket til og med 13. april pga. coronavirus.

Ring til os

Telefon: +45 38 88 28 46
Mobil: +45 21 65 70 94

 

Send en mail

Benyt venligst email formularen, og
vi vil vende tilbage hurtigst muligt

Følg os

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan søger man om optagelse på Idrætsskolen?

Ønsker du allerede nu, at søge om optagelse til skoleåret 2021/2022? Så skal du bruge ansøgningsskemaet her

Ring til os, eller send os en email hvis du vil vide mere. Vi sender også gerne vores seneste brochure til dig. I januar 2021 holder vi åbent hus for allerede interesserede, hold øje med vores præcise dato på vores Facebook side, eller her på hjemmesiden.

Hvad koster det at gå på Idrætsskolen?

Det koster 4000 kr. per skoleår at gå på Idætsskolen

Betaling dækker blandt andet frokost, brød og frugt hver dag, samt det træningstøj du får udleveret første skoledag. Derudover skal du regne med at betale ca. 1500 kr. for deltagelse i studieturen til september.

For den enkelte kommune koster det 185.000,-kr. for en årsplads på Idrætsskolen. Kommunen skal give betalingstilsagn inden din optagelse. (Dette gælder ikke for Københavns kommune, da vi har en driftsoverenskomst med dem). Vi opkræver beløbet via elektronisk faktura til betaling i august og januar. Opgiv derfor EAN-nr. i betalingstilsagnet til Idrætsskolen.

Læs mere på tilbudsportalen

I kan overføre beløb til betaling til Idrætsskolens konto i Danske Bank: 3129-1197355. Venligst påfør navn og beskrivelse af betalingen. Hvis I får brug for det, er Idrætsskolens CVR-nummer: 17 39 42 74. Da vi er en privat, selvejende institution har vi ikke noget EAN-nr.