+45 38 88 28 46 info@idraetsskolen.net
SENESTE NYT FRA IDRÆTSSKOLEN

Idrætsskolen søger en vikar i tidsbegrænset ansættelse i 7 måneder:

jul 1, 2024

Vi søger en idrætslærer til et vikariat fra august 2024 til marts 2025 på Idrætsskolen – for voksne med udviklingshandicap.

Vi søger:

• En uddannet idrætslærer fra professionshøjskole eller universitet.
  • Meget gerne med erfaring fra højskole, efterskole eller lignende.
  • En kollega med erfaring i idrætsundervisning og med lyst til at arbejde ud fra TIB (tilpasset idræt og bevægelse).
  • Gerne med særlige kompetencer indenfor gymnastik, kampsport og/eller vandaktiviteter.
  • En kollega der er interesseret i relationsarbejdet med eleverne.
  • En fysisk og psykisk robust lærer med en positiv tilgang til hverdagens glæder og udfordringer.
  • En idérig person, der vil og kan tage aktivt del i skolens fortsatte udvikling.
  • En kollega der besidder tålmodighed, og som finder faglig interesse i idræt og pædagogik og i elevgruppens mangfoldighed.
  • Et menneske med grundlæggende ro, et godt overblik og stor nysgerrighed, og som er initiativrig og samarbejdsorienteret.

Vi tilbyder:

• Et udfordrende job som idrætslærer på en idrætsskole i stadig udvikling, med en spændende og inspirerende elevgruppe.
  • Fagligt ambitiøst miljø på en idrætsskole med gode arbejdsforhold, og som eksisterer på markedsvilkår.
  • En lille arbejdsplads med tæt teamsamarbejde i lærergruppen og deraf følgende gode muligheder for indflydelse på arbejdspladsen.
  • Erfarne og engagerede kollegaer.
  • Arbejdstid på fuld tid, ferier/fridage i.h.t. skoleåret. Tidsbegrænset ansættelse som vikar indtil 1/3 2025.
  • Løn- og ansættelsesbetingelser ifølge overenskomst med Uddannelsesforbundet. (Skalatrin 31 + diverse tillæg, i alt ca. 35.500,- kr/måned + 17,3 % pension efter 3 måneder).

Ansøgningsfrist søndag 4. august

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler mandag 12. august. Send venligst din ansøgning på mail til:

mads@idraetsskolen.net

For yderligere information henvises til Idrætsskolens hjemmeside www.idraetsskolen.net

eller forstander Søren Stenkilde / souschef Mads Henriksen, på: 26167094 indtil fredag den 5. juli.

Idrætsskolen – for voksne med udviklingshandicap er den eneste skole af sin slags i Danmark. Vi arbejder dagligt med personlig udvikling og handlekompetence gennem idræt.

Idrætsskolen er en selvejende undervisningsinstitution, beliggende i Grøndal Multi Center i København NV. Vi er et undervisningstilbud i dagtimerne. Idrætsskolens grundide er gennem dagligt arbejde med, og undervisning i idræt at tilbyde voksne mennesker med udviklingshæmning mulighed for personlig udvikling indenfor 3 kerneområder: Det fysiske, psykiske og sociale. Skolen optager hvert skoleår ca. 50 elever, og vi er er i alt 11 ansatte.