SENESTE NYT FRA IDRÆTSSKOLEN

Kære nye elever !

aug 13, 2020

Vi glæder os meget til at se jer alle til første skoledag på mandag d. 17. august kl. 09.00.

Tirsdag d. 18. august kl. 19-21 har vi velkomstmøde for alle nye elever, pårørende og pædagoger, hvor vi vil orientere om skoleårets forløb.

På grund af Corona-situationen i samfundet her vi bl.a. med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer ændret nogle af vore rutiner en smule:

Alle elever bedes møde op omklædt til idrætstøj hjemmefra, og eleverne kan tage hjem i deres eget tøj eller i idrætstøjet.

Hver elev får sit eget skab, til opbevaring af lidt reserve idrætstøj, idrætssko og værdisager som mobil, pung og nøgler m.m. Alt det tøj, der står på jeres tøjliste, må I godt tage med fra på mandag den 24. august.

Eleverne kan bade på Idrætsskolen.

I pausen får eleverne frugt (bananer) og brød. Hver elev får sin egen individuelle vandflaske.

Frokost portionsanrettes til hver elev, typisk sandwiches eller pastasalat og lignende. Eleverne vil blive opfordret til at spise frokost udendørs, så længe det er godt vejr.

Det nye hold elever på i alt 47 elever vil blive opdelt i 4 teams, med 12 elever i hvert team, der mødes i hver sit separate lokale. Vi holder ikke fælles morgensamling indendørs for hele holdet, og undervisningen vil primært foregå udendørs.

Ved sygdom skal man blive hjemme, også selv ved milde symptomer som forkølelse. Hvis vi vurderer, at en elev på Idrætsskolen er syg, vil vedkommende blive sendt hjem. Hvis en elev her i sommer har været i et land, hvortil Udenrigsministeriet fraråder rejser til, skal man i 14 dages karantæne efter hjemkomst, inden man kan starte på Idrætsskolen.

Det allervigtigste i denne tid er naturligvis at holde god afstand til andre, og ofte vaske/spritte hænder af.

Derudover har regeringen besluttet, at alle der benytter offentlig transport, skal have mundbind på. Dette kommer også til at gælde ved kørsel med Skovlunde Busser samt bussen til Lavuk med HB. Det betyder, at fra på mandag den 24. august skal alle elever, der benytter ovenstående kørsel, have mundbind på. Det er elevernes eget ansvar og opgave at sørge for, at de medbringer mundbind.

Ovenstående retningslinjer er foreløbig gældende i de første 3 uger, hvor vi har en introperiode, men flere af tiltagene vil sandsynligvis fortsætte længere tid.

Vi håber, at alle trods Corona-situationen vil få et godt og udbytterigt skoleår på Idrætsskolen !

Med venlig hilsen,

Søren Stenkilde