“Motion i vand og på land” efterår 2013.

Fra mandag den 11. november til fredag den 13. december har Jette, Susi, Zohré, Lone, Camilla, Kristine, Monica og Win Win, arbejdet alsidigt med temaet ”Motion i vand og på land”. Holdets indsats har været præget af stor arbejdsomhed og entusiasme og koncentration. Alt sammen i et meget positivt socialt miljø.

m p l ogi v 1

Formålet for temaet har primært været at forbedre styrke (med særligt fokus på mave, ryg, core og arme) og balance gennem forskelligartet arbejde på land og i vand.

Undervisningen har fundet sted i Bellahøj Svømmestadion, i Sundbyvangs varmtvandsbassin og her i Grøndal Multi Center.

I vand har vi arbejdet med styrketræning bygget op om konceptet AquaPunkt hvor der benyttes håndvægte fremstillet af skumgummi. Opdriften heri og vandmodstand er de kræfter vi arbejder med og mod. Derudover har vi bl.a. på intervalbasis knoklet med benspark og lavet forskellige stafet udfordringer.

m p l ogi v 4

På land har vi benyttet fitballs, stepkasser, vægtstænger, rullebrædder og trapper som rekvisitter i den daglige udfordring og udvikling af balance og styrke.

m p l ogi v 5m p l ogi v 2

Her efter 5 ugers dagligt arbejde med temaet kan vi konkluderende sige at formålet i høj grad er indfriet. Elevernes generelle balance og overkropsstyrke er tydeligt forbedret.

Vi siger tak for 5 super uger til hele holdet.

Mange hilsner Tina og Mads

 

For at Se video fra  motion i vand og på land klik her

Kategorier: Oplevelser.