Skemaer

Velkommen til periode 3

30. september – 25. Oktober

Kære elever og pårørende

Eleverne er denne gang fordelt på, fodbold, motorisk træning, maritimt friluftsliv og adventure. Herunder kan du læse lidt mere om de forskellige hold. OBS! husk, at den 4. 0ktober inviterer vi til “Vær-med-dag”, hvilket betyder at forældre, kontaktpersoner/pædagoger og venner er velkommen til at følge undervisningen i mellem 9.00 og 14.00. HUSK idrætstøj ;-)

I uge 42 holder skolen lukket i efterårsferien!

Kære Adem, Amanda, Asger, Erya, Hossein, Jon, Lars, Liv, Nanna, Niclas, Rasmus, Sara og Siri.

I denne periode skal du deltage på Idrætsskolens Adventurehold.

Ideen med temaet Adventure er at vi skal arbejde med det spændende, udfordrende, anderledes og eventyrlige.

Du skal på forskellige måder finde dine fysiske og mentale grænser, arbejde med dem og mærke efter i maven hvordan du har det, og så evt. tage skridtet videre.

Nøgleord er fællesskab, samarbejde, opbakningen fra holdkammerater. Det handler også om at opleve lysten til at motivere sig selv og finde glæden ved og styrken i det.

Undervisningen vil for meste foregå udendørs. Vi skal blandt andet arbejde med:

• Orientering i skoven på egen hånd.
  • Blindetema – inde og ude.
  • Biathlon (uden ski). Gang/løb og med gevær og pistol.
  • Springe i Bagsværd sø i oktober og gå med våddragter og redningsvest.
  • Skrænteklatring ved Furesøen.
  • Bygge tømmerflåde og sejle på den.
  • Springe i Mølleåen fra bro.
  • Lyders konditag.
  • Camp Adventure.
  • Skodsborg motionsbane.

Hilsen Mads og Morten

Kære Anass, Andreas, Bettina, Cecilie-Tia, Christian, Karim, Lucas, Marcus, Megi, Morten A, Mostafa, Neli, Zacaria og Zean.

Fodboldtemaet består hovedsageligt af en masse træningsøvelser og spilsituationer.

Vi skal arbejde med forskellige tekniske elementer, såsom afleveringsformer, modtagninger, tæmninger, driblinger og skud. Der vil naturligvis også skulle spilles en masse kampe.

Vi skal blive dygtige til at spille sammen som et hold ved fx at hjælpe boldholderen, løbe i position samt angribe og forsvare sammen. Vi vil have fokus på fair-play og sportsmanship.

Opvarmning og styrketræning bliver en fast del af undervisningen.

Vi glæder os til at være sammen med jer.

Jeppe, Daniele og Jette

Kære Anna R, Caroline, Cecilie L, Daniel, Seda, Kamil, Lotfi, Mohammed, Riemer, Niels og Tor.

Du har ønsket Maritimt friluftsliv, og vi glæder os til at skulle ro i kanoer, kajakker og prøve sup board mm. sammen med dig.

Vi skal arbejde med at sejle og færdes i og på vandet, så alle opnår tryghed ved at ro. Vi skal øve grundlæggende færdigheder så vi bliver gode til at ro kano og kajak. Der vil blive lagt stor vægt på sikkerhed og sikkerhedsøvelser, samt samarbejde. Du vil også få viden om natur og kultur i de maritime områder, som vi skal færdes i. Hvis der er stemning og mulighed for det, vil der blive en overnatningstur.

Tina og Tonni

Hej Anna I, Anne-Mette, Christa, Janni, Lisa, Mia, Narmeen, Rikke, Simone og Stine.

I denne periode skal du have temaet Motorisk træning. Motorisk træning betyder, at vi træner kroppens motorik. Motorik er blandt andet at svinge, gå, hoppe, kravle, hinke, balancere, kaste, trække og skubbe.

Hvis man øver sig og bliver bedre motorisk, så betyder det blandt andet, at man bliver dygtigere til at bruge sin krop og at det bliver lettere at være med til al idræt på Idrætsskolen.

Men det betyder også, at der er ting i hverdagen, der kan blive lettere. Som for eksempel at gå ture i skoven, at gå på trapper, at løbe, at bære tunge poser, og at holde balancen, når man stiger ud af bussen eller når det er glat.

I Motorisk træning starter vi hver dag med bevægelser til musik, hvor vi både ruller, hopper, går og svinger. Herefter kommer forskellige motorikøvelser. Vi skal for eksempel gå på balancebom, lave små og store forhindringsbaner, lave øvelser ved ballet-barren, træne på en ny slags træningsbold og prøve stå på hænder og at sjippe. Hver dag skal vi selvfølgelig også lave styrkeøvelser og om fredagen får I en ”fredagsudfordring”.

Undervisningen foregår især i gymnastikcentret og i brydning.

Vi glæder os til at lave motorisk træning sammen med jer.

Hilsen Cecilie og Lise