+45 38 88 28 46 info@idraetsskolen.net

Ledelse & administration

SØREN STENKILDE

 
FORSTANDER

Jeg er oprindeligt uddannet lærer med idræt som linjefag, og har efterfølgende videreuddannet mig som merkonom og erhvervsdiplomleder i organisation og ledelse, og har arbejdet 10 år i rejsebranchen som hotelkontrahent, produktchef og adm. direktør. Siden 1995 har jeg været forstander for Idrætsskolen, og har derudover været i skolebestyrelserne på Dronninggårdskolen og Mathæusgades skole. I min fritid er jeg en ivrig svømmer, løber og vandrer.

info@idraetsskolen.net

 

MADS HENRIKSEN

 
SOUSCHEF & UNDERVISER

Jeg er pædagogik- og idrætsuddannet fra Københavns Universitet og har været ansat på Idrætsskolen siden 1996. Jeg er stadig meget begejstret over en spændende og meningsfuld hverdag med en fantastisk elevgruppe og dygtige kollegaer, på en skole i stadig udvikling. I min fritid er jeg vild med udholdenhedsidræt og nyder at sætte mig nye mål.

mads@idraetsskolen.net

UNDERVISERE

AMANDA MY MADSEN

 
UNDERVISER

Jeg elsker at bevæge mig og bruge kroppen! For mig skaber idræt og bevægelse livsglæde. Gennem idrætten er det muligt at skabe et helt unikt læringsmiljø, som jeg som underviser elsker at være en del af. Jeg er meget optaget af, at det skal være sjovt at bevæge sig og jeg stræber derfor efter at skabe et rum, hvor både personlig udvikling og godt humør er i højsædet. Jeg er uddannet bachelor i idræt og fysisk aktivitet samt kandidat i idræt og sundhed. Jeg er selv tidligere elitefodboldspiller, hvorfor specielt boldspil er en favorit hos mig.

amanda@idraetsskolen.net

TINA WALLENSTRØM

 
UNDERVISER

Jeg elsker at være lærer på Idrætsskolen og jeg elsker at være ude i naturen og underviser derfor i alt som har med friluftsliv at gøre bl.a. klatring, kano, kajak, ski, vandring og lejrliv. Jeg er uddannet folkeskolelærer med idræt og biologi som linjefag, og friluftsvejleder fra Københavns Universitet. Jeg har alle de nødvendige instruktøruddannelser (kano, kajak, langrend, rulleski og klatring) og jeg er desuden også sportsmassør, som jeg også bruger i anatomitimerne. Jeg underviser også gerne i andre fag men har en stor forkærlighed for Kropsteater.

tina@idraetsskolen.net

JEPPE SKJERNING

 
UNDERVISER

Jeg holder meget af at undervise og nyder at formidle idræt til alle. Jeg har let til smil, er energisk og har øje for den enkelte deltager. Jeg er både fascineret af det tekniske, taktiske og ikke mindst de sociale dimensioner i idrætten. Jeg er uddannet folkeskolelærer med idræt som liniefag og desuden også instruktør i CrossFit og TRX m.m.

jeppe@idraetsskolen.net

TONNI FRANDSEN

 
UNDERVISER

Jeg er idrætsuddannet på Københavns Universitet. og vejleder i friluftsliv. Ved siden af mit arbejde på Idrætsskolen, er jeg tilknyttet Paul Petersens idrætsinstitut hvor jeg underviser og eksaminerer i kano- og havkajak, og så er jeg er udøvende musiker og komponist. Jeg underviser i næsten alt idræt og har altid fokus på den gode oplevelse. Specialviden indenfor basketball, kano, kajak, ski og klatring og generelt friluftsliv.

 

tonni@idraetsskolen.net

UNDERVISER
cecilie

CECILIE CLAUSEN

 
UNDERVISER

Jeg er kandidat i sundhedsfremme og psykologi. Jeg er vild med idræt og alle former for bevægelse, og er meget optaget af den glæde og det sammenhold det kan skabe imellem mennesker. Jeg kunne ikke forestille mig et bedre sted, at få lov til at arbejde end her på Idrætsskolen. Personligt holder jeg af at spille beachvolley om sommeren og er bidt af at stå på ski om vinteren. Jeg er på barselsorlov indtil 1/4 2024.

cecilie@idraetsskolen.net

JETTE WEDELE NELSON

 
UNDERVISER

Jeg elsker at være en del af Idrætsskolen og undervise vores fantastiske elever i et imødekommende læringsrum hvor hver enkelt elev får mulighed for at udvikle sig på flere områder. Jeg holder især af at undervise i de mere kreative fag så som dans og kropsteater. Jeg er uddannet lærer med idræt som linjefag, en bachelor fra IFI/NEXS, en dramalederuddannelse og er Zumba- og Soma Move instruktør.

jette@idraetsskolen.net

DANIELE BERARDINO

 
UNDERVISER

Jeg ser idræt som en uvurderlig faktor for god trivsel og velvære. Både på det personlige plan, men i højeste grad også på det sociale, hvor idræt kan være med til at skabe bl.a. glæde, livsværdi og samhørighed – uanset alder, køn og niveau. Alle ting, som kan være med til at få mennesker til at gro og som kan overføres til andre af livets arenaer end lige sportshallen eller boldbanen. Jeg er uddannet folkeskolelærer.

 

daniele@idraetsskolen.net

TOBIAS KNUDGAARD JENSEN

UNDERVISER

Det der gør mit arbejde som idrætslærer på IFU meningsfuldt, er at skabe bevægelsesglæde for eleverne. Det bedste jeg ved er at sammensætte undervisning, som udfordrer, underholder og udvikler gruppen, såvel som den enkelte elev. Vi er heldigvis alle forskellige, og det er lige præcis derfor jeg kan lide at undervise, fordi en undervisningssituation aldrig er ens. Min idrætsprofil er bred, men har dybeste rødder indenfor gymnastikken. Jeg har en humanistisk-samfundsvidenskabelig kandidat i idræt fra KU. Jeg er idrætslærer frem til sommeren 2024.

tobias@idraetsskolen.net

ASSISTENTER

YVONNE FROST

 
ASSISTANT

Jeg sørger jeg for brød og frugt i elevernes pause, jeg henter og serverer maden til frokost, køber ind, rydder op, gør rent og vasker elevernes idrætstøj.

 

martin

MARTIN HØJLAND NIELSEN

 
IDRÆTSASSISTENT

Jeg er idrætsassistent på Idrætsskolen og har været det siden 2018. Før det var jeg elev på skolen. Jeg hjælper lærerne i undervisningen. Jeg støtter og motiverer skolens elever i undervisningen og i pauserne. I min fritid er jeg helt vild med at løbe, lytte til lydbøger og være sammen med mennesker jeg kan li’.

MEGI ÜNAL

 
TRIVSELSSASSISTENT

Fra den august 2020 er jeg trivselsassistent på Idrætsskolen. Før det var jeg elev på skolen nogle år.

Jeg støtter og motiverer skolens elever i undervisningen og i pauserne. F.eks. snakker vi og spiller brætspil. Så alle kan få en god dag og have det godt. Jeg arbejder også sammen med skolens lærere og de andre assistenter om undervisning og nogle praktiske ting som borddækning og oprydning. I fritiden går jeg tur med min hund og er sammen med min familie og min forlovede.

RASMUS SEJR HUGSTED HANSEN

IDRÆTSASSISTENT

Jeg er idrætsassistent på Idrætsskolen og har været det fra 2023. Før det var jeg elev på skolen. Jeg hjælper lærerne i undervisningen. Jeg støtter og motiverer skolens elever i undervisningen og i pauserne.

ANDERS LAGERGREN

 
IDRÆTSASSISTENT

Jeg er idrætsassistent på Idrætsskolen hver onsdag og har været det siden 2016. Jeg hjælper lærerne og eleverne i undervisningen. Jeg er en glad og positiv person. Jeg elsker at være aktiv og at løbe og at se udvikling i det jeg bruger tid på. 2-3 dag om ugen arbejder jeg i et kamerafirma.