Ledelse & administration

SØREN STENKILDE

Forstander

Jeg er oprindeligt uddannet lærer med idræt som linjefag, og har efterfølgende videreuddannet mig som merkonom og erhvervsdiplomleder. Jeg har arbejdet 10 år i rejsebranchen, først i Tjæreborg Rejser/Spies, hvor jeg forhandlede fly- og hotelkontrakter, og senere som adm. direktør for STS Sprogrejser i Danmark, hvor jeg var med til at sende unge skoleelever på sprogrejser samt High School ophold i udlandet.

Siden 1995 har jeg været forstander for Idrætsskolen for udviklingshæmmede, og har endvidere været med i skolebestyrelserne på Dronninggårdskolen og Mathæusgades skole. I min fritid er jeg en ivrig svømmer og løber.

info@idraetsskolen.net

MADS HENRIKSEN
Souschef  & underviser

Jeg er pædagogik- og idrætsuddannet fra Københavns Universitet og har været ansat på Idrætsskolen siden 1996. Jeg er stadig meget begejstret over en spændende og meningsfuld hverdag med en fantastisk elevgruppe og dygtige kollegaer, på en skole i stadig udvikling. I min fritid er jeg vild med udholdenhedsidræt og nyder at sætte mig nye mål.

mads@idraetsskolen.net

MARIYA MANDRUP

Sekretær & multimediedesigner

Jeg er sekretær og multimediedesigner her på Idrætsskolen, og står for mange af de administrative opgaver på kontoret, sammen med Søren. Jeg er uddannet multimediedesigner og pædagogisk assistent, og har bl.a. arbejdet som hotel receptionist og pædagogmedhjælper.

kontor@idraetsskolen.net

LISE TORNØE NIELSEN

Underviser

Jeg underviser bl.a. i dans, kampkunst, volleyball, fitnessfag og trivselsfaget Bootcamp. Jeg har fokus på at skabe meningsfuld udfordring, læring og forandring hos vores elever, og synes, at idrætten og dens fællesskab er et fantastisk redskab at bruge i arbejdet med at fremme personlig udvikling. Jeg er cand. Scient i idræt og har en mastergrad i Sundhedspædagogik og sundhedsfremme.

lise@idraetsskolen.net

TINA WALLENSTRØM

Underviser

Jeg elsker at være lærer på Idrætsskolen og jeg elsker at være ude i naturen og underviser derfor i alt som har med friluftsliv at gøre bl.a. klatring, kano, kajak, ski, vandring og lejrliv. Jeg har alle de nødvendige instruktøruddannelser og jeg er desuden også sportsmassør, som jeg også bruger i anatomitimerne. Jeg underviser også gerne i andre fag men har en stor forkærlighed for Kropsteater.

tina@idraetsskolen.net

JEPPE SKJERNING

Underviser

Jeg holder meget af at undervise og nyder at formidle idræt til alle. Jeg har let til smil, er energisk og har øje for den enkelte deltager. Jeg er både fascineret af det tekniske, taktiske og ikke mindst de sociale dimensioner i idrætten. Jeg er uddannet folkeskolelærer med idræt som liniefag og desuden også instruktør i CrossFit og TRX mm.

jeppe@idraetsskolen.net

TONNI FRANDSEN

Underviser

Jeg er idrætsuddannet på Københavns Universitet. Derudover er jeg vejleder i friluftsliv. Ved siden af mit arbejde på Idrætsskolen, er jeg tilknyttet Paul Petersens idrætsinstitut hvor jeg underviser og eksaminerer i kano- og havkajak, og så er jeg er udøvende musiker og komponist. Jeg underviser i næsten alt idræt og har altid fokus på den gode oplevelse. Specialviden indenfor basketball, kano, kajak, ski og klatring og generelt friluftsliv.

tonni@idraetsskolen.net

MORTEN LYHNE

Underviser

Jeg er uddannet kandidat i Humanistisk-Samfundsvidenskabelig Idrætsvidenskab. Idræt er for mig, noget der burde være en del af alle menneskers hverdag. Jeg elsker at undervise og jeg stræber efter, sammen med eleverne, at skabe et positivt læringsrum, hvor der er let til smil og latter, og god plads til personlig udvikling.

morten@idraetsskolen.net

CECILIE CLAUSEN

Underviser

Jeg er kandidat i sundhedsfremme og psykologi. Jeg er vild med idræt og alle former for bevægelse, og er meget optaget af den glæde og det sammenhold det kan skabe imellem mennesker. Jeg kunne ikke forestille mig et bedre sted, at få lov til at arbejde end her på Idrætsskolen. Personligt holder jeg af at spille beachvolley om sommeren og er bidt af at stå på ski om vinteren.

cecilie@idraetsskolen.net

JETTE WEDELE NELSON

Underviser

Jeg elsker at være en del af Idrætsskolen og undervise vores fantastiske elever i et imødekommende læringsrum hvor hver enkelt elev får mulighed for at udvikle sig på flere områder. Jeg holder især af at undervise i de mere kreative fag så som dans og kropsteater. Jeg er uddannet lærer med idræt som linjefag, en bachelor fra IFI/NEXS, en dramalederuddannelse og er Zumba- og Soma Move instruktør.

jette@idraetsskolen.net

DANIELE BERARDINO

Underviser

Jeg ser idræt som en uvurderlig faktor for god trivsel og velvære. Både på det personlige plan, men i højeste grad også på det sociale, hvor idræt kan være med til at skabe bl.a. glæde, livsværdi og samhørighed – uanset alder, køn og niveau. Alle ting, som kan være med til at få mennesker til at gro og som kan overføres til andre af livets arenaer end lige sportshallen eller boldbanen.

daniele@idraetsskolen.net

Assistenter

ANDERS

Idrætsassistent

Jeg er idrætsassistent på Idrætsskolen hver onsdag og har været det siden 2016. Jeg hjælper lærerne og eleverne i undervisningen. Jeg er en glad og positiv person. Jeg elsker at være aktiv og at løbe og at se udvikling i det jeg bruger tid på. 2-3 dag om ugen arbejder jeg i et kamerafirma.

LILIAN SVENDSEN

Assistent

Jeg er tidligere elev på her Idrætsskolen. Jeg sørger jeg for brød og frugt i elevernes pause, jeg henter og serverer maden til frokost, køber ind, rydder op, gør rent og vasker elevernes idrætstøj.

MARTIN HØJLAND NIELSEN

Idrætsassistent

Jeg er idrætsassistent på Idrætsskolen og har været det siden 2018. Før det var jeg elev på skolen. Jeg hjælper lærerne i undervisningen. Jeg støtter og motiverer skolens elever i undervisningen og i pauserne. I min fritid er jeg helt vild med at løbe, lytte til lydbøger og være sammen med mennesker jeg kan li’.