Kørsel med Idrætsskolen

Hvis du vil i kontakt med Skovlunde busser, i tilfælde af sygdom eller andet fravær, skal du ringe på telefon 40 44 14 60 eller skriv en mail: info@skovlundeturistbusser.dk

Skovlunde busser

Vi har aftale med Skovlunde Busser om kørsel for nogle af vores elever, der ikke selv er i stand til at komme til og fra Idrætsskolen. Det er primært elever bosiddende i Københavns kommune, og normalt ca. 15 elever pr. skoleår.

Kørselsordningen koster det samme som et 3-zoners buskort, nemlig 1380 kr. for et skoleår for elever fra Københavns kommune. Vedrørende evt. kørsel for elever fra Region Hovedstaden, er det normalt elevens hjemkommune, der betaler for kørsel. Om eftermiddagen kan man blive kørt til Lavuk med deres bus, efter aftale med Lavuk.

Transport til / fra Idrætsskolen

Idrætsskolens egen indgang ligger på bagsiden af Grøndal Multicenter, modsat hovedindgangen, ved den store parkeringsplads, hvor der også er indgang til centrets bowlinghal (Ved 300 meter mærket på den blå linje rundt om Grøndal MultiCenter). Indkørsel fra Hulgårdsvej. Hvis du kører efter GPS, er Idrætsskolens GPS-koordinater: N55″ 42.063 og E012″ 30.977

Busser der kører i nærheden af Grøndal Multicenter er 2A – 5C – 12 – 13 – 21 – 68 samt 250S og 350S. Nærmeste S-stationer er Fuglebakken, Grøndal og Flintholm station, fra sidstnævnte station kører der også Metro. Find den nemmeste vej på ”Rejseplanen.dk”.