Holdfordeling

Som elev på Idrætsskolen har du medbestemmelse over hvilke hold du ønsker at få. Hver periode varer typisk 2 – 6 uger, og vi har altid 4 hold på samme tid. Sammen med din kontaktlærer, finder I ud af hvilke hold der passer bedst til dig.

Periode 8 (uge 20 – 25)

Velkommen til periode 8, der starter efter Kristi himmelfartsferien. OBS. 9. juni skal kun de elever der skal gå på Idrætsskolen i skoleåret 21/22, møde denne dag.

Kære Seda, Cecilie L, Sussie, Karl, Frederik, Anna, Adem, Stefani, Daniel, Mia, Rikke

I næste periode er vi så heldige at vi skal arbejde sammen om temaet ”fitness”. Vi holder til i Fægtesalen

Vi skal bruge og arbejde med vores kroppe både udendørs og indendørs. Temaets drejer sig om styrketræning og konditionstræning. Vi skal arbejde med fitballs, SomaMove, på de orange træningsbaner ved Idrætsskolen, med forskellige forhindrings- & handlebaner, romaskiner og cirkeltræning. Derudover skal vi trave gode ture i skoven, i parker og ved stranden. Vi satser på godt humør, sved på panden, høj puls og høj sol.

underviser daniele

MEGI ÜNAL

Trivselsassistent

mads idrætsskolen

MADS HENRIKSEN

mads@idraetsskolen.net

Krop & Natur

Kære Sune, Nanna, Anne-Mette, Lisa, Simone, Caroline, Narmeen, Stine, Sara H.L., Johan, Morten & Christa

I den kommende periode skal du være på holdet ”Krop og Natur”.

Vi skal ud at opleve naturen på nye måder, vi skal lave vores egen forhindringsbane i skoven af materialer vi finder, være omkring bålet og høre natur historier, gå stillevandring og så skal vi selvfølgelig bruge kroppen aktivt og få sved på panden.

Det er meget vigtigt at du hver dag, har tøj med der passer til vejret, da vi skal være en del ude. Det er jo ikke rart at fryse eller blive våd… Vi holder til i Multirummet

Vi glæder os til at udforske naturen sammen med jer

Underviser Tina

TINA WALLENSTRØM

tina@idraetsskolen.net

Bold & Bevægelse

Kære Tia, Felix, Hossein, Rasmus, Anders, Agnes, Simon, Mostafa, Sara T., Andreas, Jonas & Cille

Du skal i næste periode have Bold og bevægelse. Temaet består hovedsageligt af forskellige boldspil med fokus på især fodbold. Vi skal arbejde med forskellige tekniske elementer, såsom afleveringsformer, modtagninger, tæmninger, driblinger og skud. Vi skal naturligvis også spille en masse kampe. Vi skal også ud i det blå ind imellem, og nyde at sommeren er på vej. Opvarmning og styrketræning bliver en fast del af undervisningen.

Vi holder til i caféen. Vi glæder os til at være sammen med jer.

cecilie
daniele

daniele berardino

daniele@idraetsskolen.net

Eventyrsport

Kære Erya, Lotfi, Helene, Olivia, Niclas, Oscar, Christian, Zakaria, Arusah, Lars & Tor

I denne periode skal du deltage på Eventyrsport. Ideen med temaet Eventyrsport er at vi skal arbejde med det spændende, udfordrende, anderledes og eventyrlige. Du skal på forskellige måder finde dine fysiske og mentale grænser, arbejde med dem og mærke efter i maven hvordan du har det, og så evt. tage skridtet videre.

Nøgleord er fællesskab, samarbejde, opbakningen fra holdkammerater. Det handler også om at opleve lysten til at motivere sig selv og finde glæden ved og styrken i det. Vi skal bruge nogle af Grøndalscentret gode lokaler, men vi vil først og fremmest bruge skov, strand og andre passende rammer udendørs. Vi holder til i Elevrummet

Vi skal blandt andet arbejde med:

• Biathlon (uden ski). Gang/løb og med gevær og pistol.
  • Forårsbade, evt. i våddragter.
  • Bygge tømmerflåde og sejle på den.
  • Skodsborg motionsbane.
  • Og mange andre spændende udfordringer
underviser jeppe

JEPPE SKJERNING