Holdfordeling

Som elev på Idrætsskolen har du medbestemmelse over hvilke hold du ønsker at få. Hver periode varer typisk 2 – 6 uger, og vi har altid 4 hold på samme tid. Sammen med din kontaktlærer, finder I ud af hvilke hold passer bedst til dig.

Sidste periode (uge 24 – 26)

Vi bevæger os ind i den sidste periode inden sommerferien, og der er ingen tvivl om at vi skal hygge og nyde tiden, men vi skal også give den fuld gas!
Den 26. holder vi afslutning. I vil blive informeret nærmere, snarest.

Grøn Energi ♻️

Kære alle elever i Team Grøn Energi.

Vi synes, vi er kommet godt fra Coronastart i vores gode team. Vi har brugt de første skoleuger på at komme ind i den nye rytme og til at vænne vores kroppe til at lave idræt hver dag igen.

I de næste 3 uger har vi planlagt et fitnessforløb. Dels fordi mange af os vil have godt af at styrke vores muskler og vores udholdenhed efter Corona-lukning og dels fordi det giver os mulighed for at lave en masse fede idrætsaktiviteter udendørs. På den måde fortsætter vi med nogle af de aktiviteter vi har arbejdet med her i de sidste 2 uger og der kommer nye til.

Vi skal bl.a. arbejde med: Fitballs, fitnessdans, Crossfit, SomaMove, romaskiner, cirkeltræninger, vi skal også lave skov-/strandtræning. Måske også lidt spinning, hvis det bliver tilladt.

Det er vigtigt for os, at perioden bliver både udfordrende og overskuelig for os alle og at vi får en aktiv sidste tid på solen, hvor der også er plads til at nyde fællesskabet og de gode venskaber – lidt på afstand.

Vi glæder os til endnu flere dejlige, gode, hårde, sveddryppende og hyggelige dage med jer.
Mange kærlige hilsner Lise og Mads

Lise Tornøe Nielsen

lise@idraetsskolen.net

mads idrætsskolen

MADS HENRIKSEN

mads@idraetsskolen.net

De grønne sportsstjerner 🥦

Kære Amanda, Janni, Mia, Nanna, Lisa, Caroline, Stine, Niclas, Hersi og Rasmus.

Indtil sommerferien skal vi fortsat være sammen i teamet pga. af de sundhedsmæssige retningslinjer. Og det glæder vi os til! Vi nyder at undervise Jer og syntes at I er rigtig dygtige og gode til den nye undervisningsform 😊

Vi fortsætter endnu en runde med de aktiviteter som vi har lavet efter vi kom tilbage til skolen efter den lange Covid-19 pause. Det vil sige at vi om formiddagen igen skal arbejde med fodboldgolf, atletik, basket & fitball, crossfit, travetur og buzzere, stokketræning og forhindringsbane. Og som noget nyt vil vi efter pausen arbejde med skiftevis SOMA MOVE og dans. Derudover skal vi selvfølgelig også lave opvarmning, og styrkeprogram hver dag 😊 De sidste dage inden afslutningen tager vi på nogle små ture ud af huset.

Vi glæder os til at være sammen med Jer!

De bedste hilsner
Cecilie og Jette.

Røde løver 🦁

Kære Megi, Christa, Erya, Seda, Narmeen, Simone, Anna R. Hossein, Adem, Daniel, Zean, Mostafa

Alle De Røde Løver er tilbage på Idrætsskolen, vi er glade for at se jer og nu er det tid til de sidste 3 uger af dette skoleår. Vi skal stadig være opmærksomme på Covid-19 virus, holde afstand og være grundige med hygiejnen. Vi synes I har været og er rigtige gode til at tage hensyn til hinanden, godt gået Røde Løver. I de sidste 3 uger skal vi fortsat være sammen i vores team og vi beholder vores teamlokale (Caféen).

I skal fortsat have idrætstøj på, når I kommer til skolen. Det betyder at I ikke skal klæde om på skolen om morgenen og heller ikke om eftermiddagen. Der er fortsat ingen badning på skolen i denne periode.

Vi skal være så meget udendørs som muligt, derfor skal I hver dag have noget overtrækstøj med i en taske og I skal huske at tage solcreme på hjemmefra. Vi spiser kun ”pause” frugt. Til gengæld spiser vi frokost ca. kl. 12, som vi spiser sammen I De Røde Løver. Vi fortsætter de gode dage med Basket, Fodboldgolf, Atletik, Forhindringsbane, Powerwalk, Stokke-TRX træning og CrossTræning. Alle dage har vi fitness og styrketræning, danseinspireret opvarmning, udstræk og højt humør. Vi ved at I glæder jer til at slå jeres rekorder fra første runde af de forskellige aktiviteter, og vi glæder os til at blive bedre sammen og få sved på panden.

Sportslige sommerhilsner fra Tina og Jeppe

underviser jeppe

JEPPE SKJERNING

jeppe@idraetsskolen.net

Underviser Tina

TINA WALLENSTRØM

tina@idraetsskolen.net

De vildt hurtige 🏃‍♀️

Kære Anne-Mette, Tia, Neli, Sara, Andreas, Anass, Christian, Lucas, Morten, Zakaria, Lars og Lotfi

I skoleårets sidste forløb skal vi i ”Team De Vildt Hurtige” gennem et varieret program med hovedfokus på boldspil, men også have en ugentlig grundtræningsdag samt en ugentlig dag, hvor vi tager ud i naturen.

Mandag, tirsdag og torsdag vil som udgangspunkt stå i boldspillenes tegn. Vi skal bl.a. spille floorball og basket.
Onsdag er grundtræningsdag. Her vil vi have fokus på forskellig fysisk træning. Fx løb, spinning, crossfit. Fredag tager vi ud i naturen og laver nogle aktiviteter.

Formålet for forløbet er dels at få spillet en masse boldspil, hvor der vil være fokus på det legende element, fair-play og tolerance, men ikke mindst at slutte det lidt anderledes skoleår af med både et højt aktivitetsniveau og en masse hyggeligt samvær med jeres teamkammerater.

Vi glæder os til at slutte skoleåret af med sved på panden og højt humør!
Tonni og Daniele

mads idrætsskolen