+45 38 88 28 46 info@idraetsskolen.net

Skemaer

Se dit aktuelle skema herunder:

Som elev på Idrætsskolen har du medbestemmelse over hvilke hold du ønsker at være på. Hver periode varer typisk 4 – 6 uger, og vi har altid 3-4 hold på samme tid. Sammen med din kontaktlærer, finder I ud af hvilke hold der passer bedst til dig.

Skema periode 6

Kære elever,

I denne periode (mandag d. 13. marts-fredag d. 14. april) har vi basketball, dans og gymnastik på programmet. Se jeres skemaer herunder !

Alle dage er som sædvanligt fra kl. 9 – 14.

Særlige datoer

  • Påskeferie 1-10. april.

Det bliver en super periode. Vi glæder os til alle oplevelserne sammen med jer.

Mange hilsner Idrætsskolens undervisere.

Basketball

Kære Amy, Anders, Anna I., August, Brinck, Deborah, Emil, Frederik B., Frederik K., Jacob, Michael, Morten, Niclas, Philip S., Sara T., Sari, Shawn og Christian.

 I næste periode 13. marts – 14. april, er I på basketballholdet.

 I Basketball skal vi udvikle jeres kendskab til basketballspillet med særligt fokus på håndtering af bolden og det at bevæge sig såvel med som uden bold. Vi laver forskellige øvelser, så fortroligheden med bolden øges, og der bliver øvet driblinger og afleveringer og selvfølgelig skudt en masse på kurv. Det legende element har stor betydning og bliver vægtet gennem bl.a. handlebaner og show-prægede, alternative afslutningsformer på kurven.

Desuden arbejder vi med udvikling af sociale og psykiske kompetencer i forhold til tålmodighed, rummelighed, samarbejde, tolerance og troen på sig selv igennem begreber som fairplay, holdånd og aktiv deltagelse.

 Vi glæder os,

 Tonni, Morten og Daniele

 

Kære Dansere.

I næste periode 13. marts – 14. april, er I på danseholdet.

I denne periode skal du deltage på danseholdet. Dine lærere er Cecilie, Jette og Jeppe.

Dans handler om at koncentrere sig og om at huske dansene, og så handler det om modet til at danse og fremvise for hinanden og selvfølgelig om at have det sjovt og nyde at bevæge sig til musik.

I dans arbejder vi med forskellige rytmer, forskellige typer musik og forskellige bevægelser, der både kan være hurtige, langsomme, flotte, skøre, seje og svære. Nogle danse udvikler vi i fællesskab og andre lærer I af os. Men fælles for dem alle er, at vi øver os i dansene hver dag, og at vi afslutter forløbet med en lille fremvisning for resten af skolen.

 

Vi glæder os til forløbet; Cecilie, Jette og Jeppe

På holdet er: Anna T., Cille, Elisa, Erya, Lisa, Lundgren, Mostafa, Oskar, Rasmus,  Sara H.L., Stephanie, Stine, Tobias, Zakaria, Lars og Andreas.

Gymnastik

opvarmning

 

Kære Ali, Camilla, Christoffer, Ditlev, Gunder, Karl-Johan, Marianne, Mathias, Navid, Philip G.M., Simon, Simone, Sofie, Tim, Tina, Maria og Lotfi.

 I næste periode 13. marts – 14. april, er I på gymnastikholdet.

 I gymnastik skal vi arbejde i den store gymnastikhal hvor der både er skumgrav, et stort springgulv, balancebomme og meget andet.

Vi skal fordybe os i forskellige former for gang, løb og spring. Herunder forskellige momenter som ruller, balancer, håndstand og hovedstand.

Gymnastik er også:

  • Spænding og afspænding. Simple balancer og krydsfunktioner.
  • Grundlæggende færdigheder som afsæt, svæv, landing, rulning, spring og vægtoverføring.
  • Kontrasten mellem det eksplosive og det yndefulde.
  • Balance/ubalance og evnen til at orientere sig uanset kroppens (horisontale/vertikale) placering i rummet.
  • At arbejde med det æstetiske udtryk.

 Vi glæder os til forløbet.

 Mange hilsner Amanda, Tina og Mads

 

Vinterliv i Norge

I uge 11 er vinterlivsholdet fra forrige periode i Norge og stå på ski. Se brevet til eleverne med alle informationer på ved at klikke her til venstre på knappen “Download dit skema”.