Holdfordeling

Som elev på Idrætsskolen har du medbestemmelse over hvilke hold du ønsker at få. Hver periode varer typisk 2 – 6 uger, og vi har altid 4 hold på samme tid. Sammen med din kontaktlærer, finder I ud af hvilke hold passer bedst til dig. 

Periode 3 (uge 40 – 44)

Så er vi nået til periode 3 i dette skoleår. Det betyder at vi starter på nogle helt nye fag, nemlig TRX, Motorisk træning, Fodbold og Maritimt friluftsliv. Husk, at introturen i uge 41 er aflyst og vi i uge 42 holder efterårsferie.

TRX & Fitness

Kære Anna, Caroline, Christa, Erya, Seda, Frederik, Mia, Nanna, Narmeen, Stine, Oskar & Sussie!

Du skal have TRX og fitness i næste periode.

TRX er et specielt stroppesystem, hvor man udnytter sin egen kropsvægt til at træne styrke, smidighed, balance og kondition. Du kommer hele kroppen rundt med TRX træning og det smarte er, at du kan tilpasse de mange TRX-øvelser, så det bliver mere eller mindre hårdt.

TRX-træningen vil være omdrejningspunktet i vores undervisning, men derudover vil vi have

fokus på kondi – det vil sige træning, hvor vi styrker vores kredsløb, kondition og muskelstyrke, og hvor hjertet banker hurtigt og sveden kommer frem på panden. Det kan for eksempel være spinning, træning med buzzere, cirkeltræning, trappeløb, og træning på den orange bane.

Vi glæder os til at være sammen med jer, og tror det bliver sjovt – og svedigt!
Cecilie & Morten

Motorisk træning

Hej Adem, Anne-Mette, Cecilie L., Cille, Daniel, Johan, Lars, Rasmus, Rikke, Simone, Sune & Tor!

I denne periode skal du have temaet Motorisk træning. Motorisk træning betyder, at vi træner kroppens evne til at bevæge sig, ligesom vi træner, kroppens evne til at lave de bevægelser, som hjernen beder den om at lave. Motorik er blandt andet at svinge, gå, hoppe, kravle, hinke, balancere, kaste, trække og skubbe.

Hvis man øver sig og bliver bedre motorisk, så betyder det, at man bliver dygtigere til at bruge sin krop og at det bliver lettere at være med til al idræt på Idrætsskolen. Men det betyder også, at der er ting i hverdagen, der kan blive lettere. Som for eksempel at gå ture i skoven, at gå på trapper, at løbe, at bære tunge poser, og at holde balancen, når man stiger ud af bussen eller når det er glat.

Vi starter hver dag med bevægelser til musik, hvor vi både ruller, hopper, går og svinger. Herefter kommer forskellige motorikøvelser. Vi skal for eksempel gå på balancebom, lave små og store forhindringsbaner, lave øvelser ved ballet-barren, træne på halvmåne-bolden og prøve at stå på hænder og at sjippe. Hver dag skal vi selvfølgelig også lave styrkeøvelser og om fredagen får I måske en ”fredagsudfordring” eller en ”fredagsgave”. Undervisningen foregår især i gymnastikcentret og i brydelokalet.

Vi glæder os til at lave motorisk træning sammen med jer. Selvfølgelig med sprit og god afstand 😊
Hilsen Mads og Lise

 

mads idrætsskolen

MADS HENRIKSEN

mads@idraetsskolen.net

Lise Tornøe Nielsen

lise@idraetsskolen.net

underviser daniele

MEGI ÜNAL

Trivselsassistent

Kære Anders, Agnes, Andreas, Tia, Christian, Felix, Hossein, Jonas, Lotfi, Mostafa, Niclas, Olivia og Sara H.L.

Du skal i næste skemaperiode have fodbold. Fodboldtemaet består hovedsageligt af en masse træningsøvelser og spilsituationer. Vi skal arbejde med forskellige tekniske elementer, såsom afleveringsformer, modtagninger, tæmninger, driblinger og skud. Der vil naturligvis også skulle spilles en masse kampe.

Vi skal blive dygtige til at spille sammen som et hold ved fx at hjælpe boldholderen, løbe i position samt angribe og forsvare sammen. Vi vil have fokus på fair-play. Opvarmning og styrketræning bliver en fast del af undervisningen.

Vi glæder os til at være sammen med jer.
Jeppe, Daniele og Jette

underviser jeppe

JEPPE SKJERNING

jeppe@idraetsskolen.net

underviser daniele

daniele berardino

daniele@idraetsskolen.net

Maritimt friluftsliv

Kære Arusah, Helene, Karl, Lisa, Morten, Sara T.  Simon, Stefani & Zakaria!

I denne periode skal du have Maritimt friluftsliv, og vi glæder os til at skulle ro i kanoer, kajakker og prøve SUP board mm. sammen med dig.

Vi skal arbejde med at sejle og færdes i og på vandet, så alle opnår tryghed ved at ro. Vi skal øve grundlæggende færdigheder så vi bliver gode til at ro kano og kajak. Der vil selvfølgelig blive lagt vægt på sikkerhed, samt samarbejde. Du vil også få viden om natur og kultur i de maritime områder, som vi skal færdes i. Hvis der er stemning og mulighed for det, vil der blive en overnatningstur.

Venlig hilsen
Tina og Tonni

Underviser Tina

TINA WALLENSTRØM

tina@idraetsskolen.net

Tonni Frandsen
Idrætsassistent

Martin Højland

Idrætsassistent