Holdfordeling

Som elev på Idrætsskolen har du medbestemmelse over hvilke hold du ønsker at få. Hver periode varer typisk 2 – 6 uger, og vi har altid 4 hold på samme tid. Sammen med din kontaktlærer, finder I ud af hvilke hold passer bedst til dig.

Periode 6 (uge 8 – 10)

Velkommen tilbage efter vinterferien, og velkommen til periode 6. Husk, at skolen er lukket den 1. og 2. marts, da vi afholder optagelsessamtaler for kommende elever.

Højt til himlen

I den næste periode fra vinterferien frem til påske skal du være på holdet ”Højt til himlen”. Vi har lokale i Caféen.

I ”Højt til himlen” skal vi lave en masse forskellige ting. Vi vil ofte skulle være ude af huset – enten i miljøet tæt på skolen eller også på ture længere væk fra skolen. Vi skal bl.a. ud at vandre forskellige steder, se nogle Glemte Kæmper og lave forskellige former for løb. Men vi kommer også til at lave aktiviteter på skolen indimellem.

Vi vil hver dag skulle bevæge os en del og også lave fysisk træning, så vi holder kroppene i gang.

Da vi skal være uden for meget af tiden, er det MEGET vigtigt, at du hver dag har varmt tøj på/med, så som skiundertøj, varme bukser, varm trøje, varm jakke, hue, vanter og halstørklæde

daniele

daniele berardino

daniele@idraetsskolen.net

Miljø & vandring

I den næste periode, fra vinterferien frem til påske, skal du være på holdet miljø og vandring. Vi skal have stamlokale i: Fægtelokalet. Vi skal tale om miljøet i de forskellige omgivelser, vi lever i, benytter, udnytter, og måske ødelægger og forurener. Det vil være i skoven, på stranden, i parker og på de københavnske fortove og pladser.

Når vi vandrer, vil vi samle skrald og tale om forurening af miljøet og hvad vi kan gøre ved det. Vi vil hver dag lave fysisk træning i form af opvarmning og styrketræning. Da du skal være ude hver dag pga. Corona-situationen, er det MEGET vigtigt at du hver dag har varmt tøj på/med, så som skiundertøj, varme bukser, varm trøje, varm jakke, hue, vanter og halstørklæde. Vi glæder os til at være sammen med jer.

Underviser Tina

TINA WALLENSTRØM

tina@idraetsskolen.net

Du skal I næste periode have tema-faget ’Gode Ben’. Vores stamlokale er Multirummet.

’Gode ben’ er et fag hvor vi gennem forskellige kredsløbs – og styrkeprægede aktiviteter skal arbejde på at få stærke og hurtige ben samt en stærk og rørig krop. Derfor skal vi blandt andet arbejde med funktionel styrketræning, løb, cykling, vandring, trappetræning og andre gode aktiviteter som giver sved på panden, ømme muskler og masser af smil.

En stor del af undervisningen vil foregå udenfor. Derfor er det vigtigt at I har sportstøj og fodtøj klar til det varierende danske vintervejr. Vi glæder os til at være sammen med jer!

underviser jeppe
martin

martin højland

idrætsassistent

Kroppen i centrum

Du skal deltage i temaet ”Kroppen i centrum”. Vores faste lokale er: Lokale 34. Dine undervisere er Mads og Lise, vi har Megi med som assistent plus Louise, der læser til psykomotorisk terapeut og som skal være i praktik på skolen i foråret.

Vi tager selvfølgelig stadig masser af hensyn til Corona, så vi kan ikke lave idræt på den sædvanlige måde. Men det sidste stykke tid har vist os at det stadig kan være både godt, sjovt og udfordrende.

Vi kalder forløbet ”Kroppen i centrum” fordi vi gerne vil arbejde med vores kroppe på mange forskellige måder og fordi vi gerne vil fordybe os i hvad vores krop kan og hvordan den fungerer.

Hver dag har vi undervisning udendørs om formiddagen. Her skal vi blandt andet vandre, lave Soma Move og bruge naturen og udendørs forhindringer til at udfordre kroppens balance og bevægelser. Vi håber også, at vejret bliver godt nok til, at vi kan lave vores vante styrkeøvelser og hit-løb. Vi kommer til at arbejde med skellet og muskelplancher for at få mere viden om den menneskelige krop. Og vi skal arbejde med afspænding og opspænding af vores egne kroppe.

HUSK DET VARME TØJ. OGSÅ HUER OG HANDSKER!!!

mads idrætsskolen

LISE TORNØE NIELSEN