+45 38 88 28 46 info@idraetsskolen.net

Skemaer

Se dit aktuelle skema herunder:

Som elev på Idrætsskolen har du medbestemmelse over hvilke hold du ønsker at være på. Hver periode varer typisk 4 – 6 uger, og vi har altid 3-4 hold på samme tid. Sammen med din kontaktlærer, finder I ud af hvilke hold der passer bedst til dig.

Skema periode 4

Kære elever årgang 2022-2023:

Hermed skemaet for mandag den 28. november – fredag  den 13. januar 2023.

Download dit skema på knappen under dit tema !

Vi glæder os til en ny og spændende periode med volleyball, kropsteater, vandring og form og fitness.

Mange vinterhilsner; Idrætsskolens personale.

Volleyball

Kære Amy, Anna T, Gunder, Camilla, Frederik K, Jacob, Lotfi, Maria, Marianne, Michael, Mostafa, Oskar, Sara T, Simon, Simone og Stephanie.

I periode 4 (mandag den 28. november – fredag den 13. januar) skal du deltage på volley-holdet.

I volleyball arbejder vi med at kaste og gribe, og med spillets 3 vigtige slag: Fingerslag, baggerslag og serv.

Vi spiller til hinanden over nettet og nogle gange øver vi slagene med os selv op ad væggen.

Vi spiller lige fra begyndelsen forskellige småspil, så alle får mange boldberøringer.

Vi skal lære spillets regler og arbejde med, hvordan man bevæger sig på banen, og så skal vi selvfølgelig arbejde med samarbejde og fairplay.

Hver dag vil der være opvarmning, styrkeøvelser og HIT-løb.

Mange volleyhilsner fra Cecilie, Morten og Mads.

Særlige datoer: Idrætsskolens julefrokost, torsdag den 1. december, kl. 9 – 14 (se særskilt brev)

Kropsteater

Kære Ali, Andreas, Lundgren, Christian, Christopher, Elisa, Karl-Johan, Morten, Navid, Sara H.L., Tina og Tobias Bülow.

I næste periode (28. november – 13. januar) skal du være på Idrætsskolens Kropsteaterhold. I kropsteater arbejder vi med rytme, musik, koncentration, hukommelse, fantasi, kreativitet og humor.

Vi arbejder med at turde stå på en ”scene” og vise, hvad vi har lært.

Vi bruger jeres erfaringer til at dramatisere og fortælle enkle historier eller stemninger med kroppen.

Vi bruger meget tid på at være opmærksomme på hinanden og på os selv. Vi arbejder med koncentration og blive modigere.

I kropsteater er humor vigtig! Vi griner sammen men er også alvorlige og koncentrerede.

Vi håber at afslutte kropsteaterforløbet af med en lille forestilling.

Vi glæder os

Tina, Megi og Jette

Juleferie fra og med 23. december til og med 1. januar; 2023.

Kære Anna I, August, Cille, Debora, Ditlev, Emil, Lars, Lisa, Philip S, Rasmus, Sofie og Tim.

I Vandring (mandag den 28. november – fredag den 13. januar) skal vi bruge og nyde naturen. Vi skal vandre længere ture og dyrke motion i naturens rammer. Vi skal besøge skove, søer og bakkede landskaber, og vi skal ud på motionsbaner og træne.

Indimellem vil vi også være hjemme på skolen og dyrke forskellige former for motion.

Det bliver et tema, hvor vi både får trænet udholdenhed med mere rolig puls på de lange vandreture, mens vi får pulsen mere op i de forskellige fitnessaktiviteter.

Husk at have varmt tøj og hue og handsker med på skolen.

Vi glæder os!

Vandringshilsner; Jeppe og Tonni.

Form og fitness

Kære Anders S.H., Erya, Frederik B, Mathias, Niclas, Philip Glen, Sari, Shawn, Stine, Brinch og Zakaria.

I næste periode (28. november – 13. januar) skal du arbejde med temaet ”Form og Fitness”.

Det betyder, at du skal arbejde med en masse forskellige ting med fokus på at komme i bedre form og blive stærkere. Der vil være træning for både puls og muskler, men vi skal også lære noget om restitution, så kroppen kan komme sig oven på strabadserne. Derfor bliver roligere aktiviteter også en del af menuen.

Vi skal både arbejde udendørs og indendørs i forløbet – så husk noget varmt tøj og hue og handsker.

Det bliver et spændende, sjovt og udfordrende forløb, hvor vi vil prioritere fællesskab, glæde og hårdt arbejde højt😊.

Træningshilsner,

Martin, Amanda og Daniele