Holdfordeling

Som elev på Idrætsskolen har du medbestemmelse over hvilke hold du ønsker at få. Hver periode varer typisk 2 – 6 uger, og vi har altid 4 hold på samme tid. Sammen med din kontaktlærer, finder I ud af hvilke hold passer bedst til dig.

Periode 4 (uge 45 – 51)

Periode 4 er en rigtig spændende periode, med gode klassiske Idrætsskolefag som E-sport, Adventure, Kropsteater og Volleyball. Vi fortsætter derfor med disse fag året ud, så eleverne kan blive på samme hold. Vi har også besluttet, pga. Corona, at Grundtræning hver onsdag vil foregå sammen med dit faghold.

Kære Adem, Tia, Christian, Hossein, Johan, Jonas, Karl og Sara H.L.

I E-sport kombinerer vi fysisk aktivitet og gaming. Vi har fokus på at dyrke E-sport, hvor gaming-delen tager udgangspunkt i kendte spil som FIFA (fodbold), CS:GO (skydespil) og Gran Turismo (bilspil), mens den fysiske del vil være forskellige ”brain-breaks”, som speedstacking, boldburene eller anden fysisk aktivitet. Vi træner basale E-sport skills og dygtiggørelse i de enkelte spil.

Herudover har vi også fokus på sunde vaner og fællesskab. I løbet af en uge fylder fysisk aktivitet mere end gaming, da vi mandage og tirsdage har E-sportslokalet, sammen med fysisk aktivitet. Torsdage og fredage er uden E-sportslokalet og derfor kun fokus på fysisk bevægelse. Torsdage og fredage vil vi lave aktiviteter, der har klare referencer til gaming delen.

Kære Anders, Caroline, Cille, Christa, Frederik, Felix, Helene, Lotfi, Mostafa, Sara T., Simon, Stefani, Sussie, Zakaria

I periode 4 skal du deltage på volley-holdet. I volleyball arbejder vi med at kaste og gribe, og med spillets 3 vigtige slag: fingerslag, baggerslag og serv. Vi spiller til hinanden over nettet og nogle gange øver vi slagene med os selv op ad væggen. Vi spiller lige fra begyndelsen forskellige småspil, så alle får mange boldberøringer. Vi skal lære spillets regler og arbejde med, hvordan man bevæger sig på banen, og så skal vi selvfølgelig arbejde med samarbejde og fairplay. Hver dag vil der være opvarmning og styrkeøvelser.

mads idrætsskolen

Lise Tornøe Nielsen

lise@idraetsskolen.net

underviser daniele

daniele berardino

daniele@idraetsskolen.net

Kropsteater

Kære Arusah, Andreas, Anna, Cecilie L., Seda, Mia, Nanna, Narmeen, Oskar, Rasmus, Rikke, Simone, Sune og Stine

De næste 8 uger skal du deltage i Kropsteater. I kropsteater arbejder vi b.la. med rytme, musik, koncentration, hukommelse, fantasi, kreativitet og humor. Vi arbejder med at turde stå på en ”scene” og vise, hvad vi har lært. Vi bruger dine erfaringer til at dramatisere og fortælle enkle historier eller stemninger med kroppen. Vi bruger meget tid på at være opmærksomme på hinanden og på os selv, Vi arbejder henimod at blive endnu modigere. I kropsteater er humor vigtig! Vi griner sammen, men er også alvorlige og koncentrerede. Vi håber at afslutte kropsteaterforløbet med en lille forestilling.

Underviser Tina

TINA WALLENSTRØM

tina@idraetsskolen.net

underviser daniele

MEGI ÜNAL

Trivselsassistent

Kære Agnes, Anne-Mette, Daniel, Erya, Lars, Lisa, Morten, Niclas, Olivia og Tor

I denne periode skal du deltage på Idrætsskolens Adventurehold! Idéen med temaet ”Adventure” er, at vi skal arbejde med det spændende, udfordrende, anderledes og eventyrlige. Du skal på forskellige måder finde dine fysiske og mentale grænser, arbejde med dem og mærke efter i maven hvordan du har det, og så evt. tage skridtet videre. Nøgleord er fællesskab, samarbejde og opbakning fra holdkammerater. Det handler også om at opleve lysten til at motivere sig selv og finde glæden ved og styrken i det. Undervisningen vil for det meste foregå udendørs.

Idrætsassistent

Martin Højland