Holdfordeling

Som elev på Idrætsskolen har du medbestemmelse over hvilke hold du ønsker at være på. Hver periode varer typisk 4 – 6 uger, og vi har altid 3-4 hold på samme tid. Sammen med din kontaktlærer, finder I ud af hvilke hold der passer bedst til dig.

Skema for intro-perioden

Kære elever årgang 2022-2023, velkommen til Idrætsskolen. Vi har glædet os til at se jer.

Hermed skemaet for mandag den 15. august – fredag  den 2. september 2022.

Download dit skema på den røde knap herunder !

Vi glæder os til en spændende og god start på skoleåret !

Mange sommerhilsner; Idrætsskolens personale.

Grundforløb

Velkommen til Idrætsskolen, her er skoleårets først periodeskema.

Vi har glædet os til at komme i gang med et nyt og spændende skoleår.

Første periode kalder vi ”Grundforløb”.

Grundforløbet skal være en god og grundig opstart på skoleåret. Vi skal arbejde en del sammen i vores kontaktteams, og vi skal også være sammen hele skolen.

I perioden skal vi lære hinanden at kende, få kendskab til hinandens navne og skolens rutiner, rammer redskaber og muligheder. Altså – alle elever skal have mulighed for at falde til og føle sig godt tilpas med Idrætsskolens hverdag, kammerater og personale.

Vi skal også vænne vores kroppe til daglig idræt og bevægelse. Det gør vi ved at arbejde med forskellige øvelser og idrætsgrene. Der bliver gang i bolde, handlebaner, gå-ture, orienteringsudfordringer, bokseøvelser, motoriske udfordringer, cirkel-styrketræning, afspænding, kano- og kajakoplevelser m.m.

-Kort sagt, i et roligt tempo med plads til alle, vil vi vise jer noget af det Idrætsskolen står for fysisk, idrætsligt og socialt.

Det bliver superfedt!

Der er introture i den 3. uge. Introtur får I nærmere besked om på velkomstmødet tirsdag den 16. august.

De allerbedste hilsner, Idrætsskolens personale

Tematekst