Information til nye elever

Skolestart mandag d. 16. august 2021 klokken 9:00 – 14:00. Vi holder velkomstmøde for alle elever sammen med deres pårørende/pædagoger tirsdag den 17. august kl. 19:00 – 21:00. Mød skolens undervisere og ansatte, og hør mere om det kommende skoleårs fag og aktiviteter.

Årgang 2021-22

Vi har i alt fået 75 ansøgninger til det nye skoleår 2021-22, og vi har nu udsendt besked både til alle, der er blevet optaget, og til dem der desværre har fået afslag.

Onsdag den 9. juni inviterer vi alle elever optaget til skoleåret 21/22 til en ”Nye elevers dag”. Det vil sige, at hvis du skal gå på Idrætsskolen til næste skoleår, så skal du møde denne dag, fra kl. 9 – 14.

Går du på Idrætsskolen nu, og kører du med Skovlunde Busser, vil du blive hentet med bussen som normalt. Er du helt ny elev, skal du selv sørge for transporten ud og hjem.

Du vil møde nogle helt nye kammerater og nogle du allerede kender i forvejen. Vi skal lære hinanden bedre at kende og lave nogle sjove aktiviteter sammen. Dog stadig ”Corona-forsvarligt” i mindre hold og med god afstand.

Da vi stadig ikke ved hvordan verden ser ud til den tid, afholdes arrangementet udendørs for at mindske smitte. Vi opfordrer også alle, nuværende såvel som helt nye elever, til at blive testet inden dagen. Husk at tage fornuftigt tøj med alt efter vejret. F.eks. solhat eller regntøj. Man ved jo aldrig….

Du skal møde op omklædt, da det ikke er muligt at benytte omklædningsrummene på skolen.

Du får frokost, brød og frugt på skolen, men tag gerne din egen drikkedunk med.

(De nuværende elever, der ikke fortsætter næste skoleår, deltager ikke på denne dag)

Vi glæder os til at se jer til en god dag!

Udfyldelse af informationsskema

For de elever, der bliver optaget, er det vigtigt at du udfylder vores informationsskema senest 15. maj. Du finder skemaet her: https://form.jotform.com/idraetsskolen/velkommen-til-idrtsskolen

Her skal du udfylde skemaet med kontaktoplysninger, informationer om medicin eller andre helbredsmæssige oplysninger, samtykkeerklæring til brug af billedmateriale, tilmeldelse til arrangementer, kørsel til Lavuk og godkendelse af vores datapolitik.

Pris for et skoleår

Betaling af Idrætsskolens deltagergebyr på 4.000 kr. bedes overført til skolens bankkonto: 3129 – 1197355, senest 1. september 2021. Husk at mærke betalingen med elevens navn. Betaling dækker blandt andet frokost, brød og frugt hver dag, samt det træningstøj du får udleveret første skoledag.

Kørsel med Skovlunde busser

Elever der behøver kørsel med Skovlunde busser vil senere få tilsendt en tidsplan over, hvornår man vil blive hentet om morgenen.

Elever fra Københavns kommune, der kører med Skovlunde busser, betaler det samme som et pensionist buskort koster, i alt 1.380 kr. for et helt skoleår.

Dette beløb bedes også indbetalt på Idrætsskolens konto senest 1. september 2021, mærk betalingen “Kørsel” + elevens navn. Skal du ikke med Skovlunde busser, opfordrer vi jer til at finde ud af, hvordan I bedst kommer til/fra Idrætsskolen.

Offentlig transport samt kørsel til/fra Idrætsskolen

Vi ligger i Grøndal MultiCenter på 1. sal., Hvidkildevej 64, 2400 København NV. Idrætsskolens indgang ligger på modsatte side af Grøndal MultiCenters hovedindgang, hvor der også er indgang til centrets bowlinghal (Ved 300 meter mærket på den blå linje rundt om Grøndal MultiCenter), ved den store parkeringsplads ved fodboldbanen. Indkørsel fra Hulgårdsvej. Hvis du kører efter GPS, er Idrætsskolens GPS-koordinater: N55″ 42.063 og E012″ 30.977

Du kan også vælge at køre til Hulgårdsvej nr. 96, 2400 København NV, hvorfra du skal køre ind på den store parkeringsplads på den modsatte side af vejen. Derefter op langs Grøndal Multi Center til fodboldbanen for enden af parkeringspladsen, hvor Idrætsskolens høje grønne skilt er lige efter Bowling-indgangen på venstre hånd. Hvis du ikke kan finde os, er vores tlf. nr. 38882846.

Se kortet under menuen “kontakt”. Busser der kører i nærheden af Idrætsskolen er: 2A, 5A, 12, 13, 21, 68, 250S og 350S. Nærmeste S togs stationer er Fuglebakken, Grøndal og Flintholm station. Fra sidstnævnte station kører også metro.

Find den nemmeste vej på rejseplanen.dk