Information til nye elever

Skolestart mandag d.17. august 2020 klokken 9:00 – 14:00. Vi holder velkomstmøde for alle elever sammen med deres pårørende/pædagoger tirsdag den 18. august kl. 19:00 – 21:00. Mød skolens undervisere og ansatte, hør mere om det kommende skoleårs fag og aktiviteter, her i blandt studieturen til Sønderborg.

Årgang 20/21

Vi har nu afsluttet elevoptagelsen til næste skoleår, og har optaget 25 elever fra Københavns kommune, og 22 elever fra Region Hovedstaden, så vi optager i alt 47 elever til det nye skoleår (årgang 21/22), samme antal som vi har nu.

Udfyldelse af informationsskema

Inden den 15. maj er det vigtigt at du udfylder vores informationsskema. Du finder skemaet her:

Her skal du udfylde skemaet med kontaktoplysninger, informationer om medicin eller andre helbredsmæssige oplysninger, samtykkeerklæring til brug af billedmateriale, tilmeldelse til arrangementer og godkendelse af vores datapolitik.

Deltagerbetaling

Betaling af Idrætsskolens deltagergebyr på 4.000 kr. bedes overført til skolens bankkonto: 3129 – 1197355, senest 1. september 2020. Husk at mærke betalingen med elevens navn. Betaling dækker blandt andet frokost, brød og frugt hver dag, samt det træningstøj du får udleveret første skoledag.

Kørsel med Skovlunde busser

Elever der behøver kørsel med Skovlunde busser vil senere få tilsendt en tidsplan over, hvornår man vil blive hentet om morgenen. Elever, der kører med Skovlunde busser, betaler det samme som et pensionist buskort koster, i alt 1380 kr. for et helt skoleår. Dette beløb bedes også indbetalt på Idrætsskolens konto senest 1. september 2020, mærk betalingen “Kørsel” + elevens navn. Skal du ikke med Skovlunde busser, opfordrer vi jer til at finde ud af, hvordan I bedst kommer til/fra Idrætsskolen. Se f.eks. på rejseplanen.dk.

Offentlig transport til/fra Idrætsskolen Idrætsskolen

Vi ligger i Grøndal MultiCenter på 1. sal., Hvidkildevej 64, 2400 København NV. Idrætsskolens indgang ligger på modsatte side af Grøndal MultiCenters hovedindgang, hvor der også er indgang til centrets bowlinghal. Se kortet under menuen “kontakt”. Busser der kører i nærheden af Idrætsskolen er: 2A, 5A, 12, 13, 21, 68, 250S og 350S. Nærmeste S togs stationer er Fuglebakken, Grøndal og Flintholm station. Fra sidstnævnte station kører også metro. Find den nemmeste vej på rejseplanen.dk