+45 38 88 28 46 info@idraetsskolen.net

Information til nye elever

Skolestart mandag d. 14. august 2023 klokken 9:00 – 14:00. Vi holder velkomstmøde for alle elever sammen med deres pårørende/pædagoger tirsdag den 15. august kl. 19:00 – 21:00. Mød skolens undervisere og ansatte, og hør mere om det kommende skoleårs fag og aktiviteter.

Årgang 2022-23

Vi har i alt fået 72 ansøgninger til det nye skoleår 2022-23, og vi har nu optaget hele det nye hold elever, der begynder mandag d. 15/8 2022. Læs hele optagelsesbrevet ved at klikke her.

Udfyldelse af informationsskema

For de elever, der er blevet optaget, er det vigtigt at du udfylder vores informationsskema senest 15. maj. Du finder skemaet her.

Her skal du udfylde skemaet med kontaktoplysninger, informationer om medicin eller andre helbredsmæssige oplysninger, samtykkeerklæring til brug af billedmateriale, tilmeldelse til arrangementer, kørsel til Lavuk og godkendelse af vores datapolitik.

Betaling

Betaling af Idrætsskolens deltagergebyr på 4.000 kr. bedes overført til skolens bankkonto: 3129 – 1197355, senest 1. september 2022. Husk at mærke betalingen med elevens navn. Betaling dækker blandt andet frokost, brød og frugt hver dag, samt det træningstøj du får udleveret første skoledag. Det er frivilligt om du ønsker frokost og træningstøj – hvis ikke, skal du ikke betale.

Kørsel med Skovlunde busser

Elever der behøver kørsel med Skovlunde busser vil senere få tilsendt en tidsplan over, hvornår man vil blive hentet om morgenen.

Skal du ikke med Skovlunde busser, opfordrer vi jer til selv at finde ud af, hvordan I bedst kommer til/fra Idrætsskolen, f.eks. via Rejseplanen.

Offentlig transport samt kørsel til/fra Idrætsskolen

Vi ligger i Grøndal MultiCenter på 1. sal., Hvidkildevej 64, 2400 København NV. Idrætsskolens indgang ligger på modsatte side af Grøndal MultiCenters hovedindgang, hvor der også er indgang til centrets bowlinghal (Ved 300 meter mærket på den blå linje rundt om Grøndal MultiCenter), ved den store parkeringsplads ved fodboldbanen. Indkørsel fra Hulgårdsvej.

Du kan også vælge at køre til Hulgårdsvej nr. 96, 2400 København NV, hvorfra du skal køre ind på den store parkeringsplads på den modsatte side af vejen. Derefter op langs Grøndal Multi Center til fodboldbanen for enden af parkeringspladsen, hvor Idrætsskolens høje grønne skilt er lige efter Bowling-indgangen på venstre hånd. Hvis du ikke kan finde os, er vores tlf. nr. 38 88 28 46.

Se kortet under menuen “kontakt”. Busser der kører i nærheden af Idrætsskolen er: 2A, 5A, 12, 13, 21, 68, 250S og 350S. Nærmeste S togs stationer er Fuglebakken, Grøndal og Flintholm station. Fra sidstnævnte station kører også metro.

Find den nemmeste vej på rejseplanen.dk