Information til nye elever

Skolestart mandag d. 16. august 2021 klokken 9:00 – 14:00. Vi holder velkomstmøde for alle elever sammen med deres pårørende/pædagoger tirsdag den 17. august kl. 19:00 – 21:00. Mød skolens undervisere og ansatte, og hør mere om det kommende skoleårs fag og aktiviteter.

Årgang 2021-22

Vi har i alt fået 75 ansøgninger til det nye skoleår 2021-22, og vi har nu udsendt besked både til alle, der er blevet optaget, og til dem der desværre har fået afslag.

Udfyldelse af informationsskema

For de elever, der bliver optaget, er det vigtigt at du udfylder vores informationsskema senest 15. maj. Du finder skemaet her: https://form.jotform.com/idraetsskolen/velkommen-til-idrtsskolen

Her skal du udfylde skemaet med kontaktoplysninger, informationer om medicin eller andre helbredsmæssige oplysninger, samtykkeerklæring til brug af billedmateriale, tilmeldelse til arrangementer, kørsel til Lavuk og godkendelse af vores datapolitik.

Pris for et skoleår

Betaling af Idrætsskolens deltagergebyr på 4.000 kr. bedes overført til skolens bankkonto: 3129 – 1197355, senest 1. september 2021. Husk at mærke betalingen med elevens navn. Betaling dækker blandt andet frokost, brød og frugt hver dag, samt det træningstøj du får udleveret første skoledag.

Kørsel med Skovlunde busser

Elever der behøver kørsel med Skovlunde busser vil senere få tilsendt en tidsplan over, hvornår man vil blive hentet om morgenen.

Elever fra Københavns kommune, der kører med Skovlunde busser, betaler det samme som et pensionist buskort koster, i alt 1.380 kr. for et helt skoleår.

Dette beløb bedes også indbetalt på Idrætsskolens konto senest 1. september 2021, mærk betalingen “Kørsel” + elevens navn. Skal du ikke med Skovlunde busser, opfordrer vi jer til at finde ud af, hvordan I bedst kommer til/fra Idrætsskolen.

Offentlig transport til/fra Idrætsskolen Idrætsskolen

Vi ligger i Grøndal MultiCenter på 1. sal., Hvidkildevej 64, 2400 København NV. Idrætsskolens indgang ligger på modsatte side af Grøndal MultiCenters hovedindgang, hvor der også er indgang til centrets bowlinghal. Se kortet under menuen “kontakt”. Busser der kører i nærheden af Idrætsskolen er: 2A, 5A, 12, 13, 21, 68, 250S og 350S. Nærmeste S togs stationer er Fuglebakken, Grøndal og Flintholm station. Fra sidstnævnte station kører også metro.

Find den nemmeste vej på rejseplanen.dk