Videnskabelig undersøgelse

Kære kommende elev på Idrætsskolen

Så er der ikke så længe til at det nye år på Idrætsskolen starter, og i år har skolen indgået et samarbejde med Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet om at undersøge hvad du som elev får ud af at gå på skolen. Samarbejdets omdrejningspunkt er en videnskabelig undersøgelse, som du har mulighed for at deltage i som forsøgsperson. Helt kort vil undersøgelsen give et svar på hvordan det at være elev på Idrætsskolen påvirker elevernes sundhed, sociale liv, evne til at lære nye bevægelser og oplevelser af sig selv. I det nedenstående materiale kan du læse meget mere om undersøgelsen og om hvad det vil sige at være med, særligt om hvordan elevernes sundhed vil blive undersøgt, så du kan finde ud af om det er noget du har lyst til at deltage i. Det er helt frivilligt at deltage i undersøgelsen.

Tilføjelse til eleverne med Down’s Syndrom.

Udover den store undersøgelse, har du også mulighed for at deltage i en mindre undersøgelse. Den handler om hvordan personer med Down’s syndrom lærer nye bevægelser, særligt om hvordan hjernen og kroppen samarbejder. Der er også information om denne mindre undersøgelse vedhæftet.

Mange venlige hilsner og god sommer til alle!

Laurits Munk Højberg

Research assistant

University of Copenhagen

Nutrition, Exercise and Sports

Integrated Physiology

Motor performance & health

Nørre Allé 51

DK – 2200 Copenhagen N

lmh@nexs.ku.dk

Kategorier: Diverse, Dokumentation, Nyhed og Nyt fra Idrætsskolen.