Volleyball

I volleyball er der en stor del af tekniktræning, med  indlæring af de vigtigste slag fingerslag, baggerslag og serv. Derudover  trænes rum- og retningsskifte, samarbejde og fairplay, koncentration og overblik.

I indlæringsfasen spiller vi mange forskellige småspil, hvor det handler om at give den enkelte elev flest mulige boldberøringer. Herigennem styrkes elevens slagteknik. Her trænes også basal kaste-gribe-teknik.

Når vi spiller kampe, benytter vi en tilpasset version af volleyball, der, uanset teknisk niveau, gør det muligt at lave sjove og udfordrende kampe. Spillets regler udvikler sig i takt med, at eleverne bliver bedre til slagene. I kampene er der fokus på bevægelighed og på at kunne reagere og omstille sig hurtigt undervejs i spillet.

I både slagtræning og kamp benytter vi konkurrenceelementet som en god og spændende motivationsfaktor.

Kategorier: Boldspil.