+45 38 88 28 46 info@idraetsskolen.net

Kroppen i centrum

I ”Kroppen i centrum” har vi primært fokus på styrke, smidighed, koordination og balance.

Vi er inspireret af funktionel træning, der handler om at bruge vores egen kropsvægt som udgangspunkt for styrketræningen. Det betyder at vi arbejder med SomaMove, Cirkeltræning og handlebaner, ligesom Thai-bo dans og stokketræning bliver en del af hverdagen.

I temaet opnår du også viden om kroppen og om hvordan den fungerer, når vi arbejder med anatomi (navne på kropsdele, skellet og muskler).

 

Krop og Natur

Krop og Natur

Naturen kan være en ekstra ressource, som er med til at fremme fysisk og psykisk sundhed. I Krop og Natur på Idrætsskolen skal vi ud og opleve naturen på nye måder. Vi arbejder med opmærksomhed, koncentration, kropsbevidsthed, stilhed og viden om kroppen og naturen....

læs mere
Funktionel træning.

Funktionel træning.

I funktionel træning arbejder vi med elevens kropsvægt og kroppens bevægelsesmuligheder, som udfordringen i træningen. Det kan være med Soma Move, som er et miks af yoga, balance, koordination, kampsport og med fokus på åndedrættet.

læs mere
Krop og Massage

Krop og Massage

Krop og Massage er et grundtræningsfag som handler om KROPPEN. En del af undervisningen tager udgangspunkt i praktiske øvelser og små forsøg samt nysgerrige snakke. Derudover benytter vi puslespil, film, plancher og bøger til at visualisere og konkretisere kroppens...

læs mere