+45 38 88 28 46 info@idraetsskolen.net

Eventyrsport

I Eventyrsport må der meget gerne være gang i den, og det skal foregå ude i naturen!

Vi sætter fokus på høj puls, udholdenhed, tekniske færdigheder og ikke mindst at finde og udfordre dine egne grænser for hvad du tror du kan. Alt dette vil ske i et væld af aktiviteter, som blandt andet kan være kano, kajak, cykling, klatring, orienteringsløb og en masse andet.

Dog afhænger det selvfølgelig af hvem der er på holdet, og hvad du kan/har mod på. Der vil også indgå holdkonkurrencer med fokus på samarbejde. Noget der betyder meget i Adventure Sport, er at vi får en god fællesskabsfølelse, og at du har lyst til at deltage, samt at vi sammen får skabt en samhørighed og en masse glæde og latter.

adventure holdet

Kroppen i centrum

Kroppen i centrum

I ”Kroppen i centrum” har vi primært fokus på styrke, smidighed, koordination og balance. Vi er inspireret af funktionel træning, der handler om at bruge vores egen kropsvægt som udgangspunkt for styrketræningen. Det betyder at vi arbejder med SomaMove, Cirkeltræning...

læs mere
Krop og Natur

Krop og Natur

Naturen kan være en ekstra ressource, som er med til at fremme fysisk og psykisk sundhed. I Krop og Natur på Idrætsskolen skal vi ud og opleve naturen på nye måder. Vi arbejder med opmærksomhed, koncentration, kropsbevidsthed, stilhed og viden om kroppen og naturen....

læs mere
Funktionel træning.

Funktionel træning.

I funktionel træning arbejder vi med elevens kropsvægt og kroppens bevægelsesmuligheder, som udfordringen i træningen. Det kan være med Soma Move, som er et miks af yoga, balance, koordination, kampsport og med fokus på åndedrættet.

læs mere