+45 38 88 28 46 info@idraetsskolen.net

Basketball

I ”Basketball” udvikler eleverne deres kendskab til basketballspillet med særligt fokus på håndtering af bolden, det at bevæge sig såvel med som uden bold og det at spille sammen. Vi laver forskellige øvelser, så fortroligheden med bolden øges, og der bliver øvet driblinger og afleveringer og selvfølgelig skudt en masse på kurv. Det legende element har stor betydning og bliver vægtet gennem bl.a. handlebaner og show-prægede, alternative afslutningsformer på kurven.

Desuden arbejder vi med udvikling af sociale og psykiske kompetencer i forhold til tålmodighed, rummelighed, samarbejde, tolerance og troen på sig selv igennem begreber som fairplay, holdånd og aktiv deltagelse.

Kroppen i centrum

Kroppen i centrum

I ”Kroppen i centrum” har vi primært fokus på styrke, smidighed, koordination og balance. Vi er inspireret af funktionel træning, der handler om at bruge vores egen kropsvægt som udgangspunkt for styrketræningen. Det betyder at vi arbejder med SomaMove, Cirkeltræning...

læs mere
Krop og Natur

Krop og Natur

Naturen kan være en ekstra ressource, som er med til at fremme fysisk og psykisk sundhed. I Krop og Natur på Idrætsskolen skal vi ud og opleve naturen på nye måder. Vi arbejder med opmærksomhed, koncentration, kropsbevidsthed, stilhed og viden om kroppen og naturen....

læs mere
Funktionel træning.

Funktionel træning.

I funktionel træning arbejder vi med elevens kropsvægt og kroppens bevægelsesmuligheder, som udfordringen i træningen. Det kan være med Soma Move, som er et miks af yoga, balance, koordination, kampsport og med fokus på åndedrættet.

læs mere