+45 38 88 28 46 info@idraetsskolen.net

Boldbasis

I ”Boldbasis” tager vi udgangspunkt i såvel kendte som ukendte boldspil. Vi har fokus på boldrelaterede øvelser og arbejder med mange forskellige slags bolde. Vi bliver fortrolige med boldene og deres individuelle kvaliteter bl.a. gennem tekniske elementer som kast og grib, driblinger, skud, finter, afleveringer, slag, spark osv.

I spillene arbejder vi med forskellige reguleringer af f.eks. baner, antal deltagere, målstørrelser og regler for at se og blive klogere på, hvad forskellige ændringer kan gøre ved et spil.

Vi øver de forskellige teknikker og bevægelsesmønstre, der hører til spillene, øver spilsituationer, snakker taktik og spiller kampe. Som altid, når vi spiller boldspil, lægger vi stor vægt på holdoplevelsen og fairplay, ligesom vi har fokus på, hvordan man håndterer tab og vind-situationer hensigtsmæssigt.

Kroppen i centrum

Kroppen i centrum

I ”Kroppen i centrum” har vi primært fokus på styrke, smidighed, koordination og balance. Vi er inspireret af funktionel træning, der handler om at bruge vores egen kropsvægt som udgangspunkt for styrketræningen. Det betyder at vi arbejder med SomaMove, Cirkeltræning...

læs mere
Krop og Natur

Krop og Natur

Naturen kan være en ekstra ressource, som er med til at fremme fysisk og psykisk sundhed. I Krop og Natur på Idrætsskolen skal vi ud og opleve naturen på nye måder. Vi arbejder med opmærksomhed, koncentration, kropsbevidsthed, stilhed og viden om kroppen og naturen....

læs mere
Funktionel træning.

Funktionel træning.

I funktionel træning arbejder vi med elevens kropsvægt og kroppens bevægelsesmuligheder, som udfordringen i træningen. Det kan være med Soma Move, som er et miks af yoga, balance, koordination, kampsport og med fokus på åndedrættet.

læs mere