+45 38 88 28 46 info@idraetsskolen.net

Bootcamp

Bootcamp – træning og trivsel er et forløb, der kan vare helt op til 10 uger. Faget blander fysisk træning med samtalebaseret undervisning om trivsel og om, hvad man selv kan gøre for at have en god hverdag. I træningsdelen laver vi aktiviteter, der forbedrer din kondition og giver stærkere muskler, og som gør, at du får det bedre i kroppen.

I trivselsdelen undersøger vi i fællesskab, hvad det vil sige at trives, og hvad du kan gøre for at øge din egen trivsel eller din ”ha det godt-hed”. Vi ser billeder og små film, laver rollespil og quizzer. Vi giver hinanden udfordringer og gode råd. De emner vi taler om er blandt andet venner, vaner, motion, motivation, livskvalitet og selvværd.

I Bootcamp tager vi også på Foodcamp (madlejr), hvor vi i fællesskab laver mad med fokus på nysgerrighed, sanselighed og smag. Bootcamp henvender sig primært til elever med et højt kognitivt niveau.

Kroppen i centrum

Kroppen i centrum

I ”Kroppen i centrum” har vi primært fokus på styrke, smidighed, koordination og balance. Vi er inspireret af funktionel træning, der handler om at bruge vores egen kropsvægt som udgangspunkt for styrketræningen. Det betyder at vi arbejder med SomaMove, Cirkeltræning...

læs mere
Krop og Natur

Krop og Natur

Naturen kan være en ekstra ressource, som er med til at fremme fysisk og psykisk sundhed. I Krop og Natur på Idrætsskolen skal vi ud og opleve naturen på nye måder. Vi arbejder med opmærksomhed, koncentration, kropsbevidsthed, stilhed og viden om kroppen og naturen....

læs mere
Funktionel træning.

Funktionel træning.

I funktionel træning arbejder vi med elevens kropsvægt og kroppens bevægelsesmuligheder, som udfordringen i træningen. Det kan være med Soma Move, som er et miks af yoga, balance, koordination, kampsport og med fokus på åndedrættet.

læs mere