+45 38 88 28 46 info@idraetsskolen.net

Dans

I dans arbejder vi med forskellige rytmer og musiktyper, og med skiftende udtryk, stemninger og tempoer. Nogle danse laver vi i fællesskab og andre laver lærerne. Dansene kan for eksempel være hiphop, disco, afrikansk dans, jive, gruppedans og pardans.

Dans er kendetegnet ved, at der, modsat meget anden idræt, ikke er noget konkurrence-element, og det har mange af eleverne stor glæde af.

I stedet handler dansen om at koncentrere sig, og om at huske bevægelserne og deres rækkefølge. Det handler også om at gøre sig umage med sine bevægelser og med at mærke musikkens rytme. I dans har vi  fokus på at turde give sig hen til dansen og på modet til at fremvise for hinanden og andre. Endelig handler dans selvfølgelig om at have det sjovt og om at nyde at bevæge sig til musik.

Danseforløbet afsluttes altid med en eller flere dansefremvisninger, så danseholdet med stolthed kan vise, hvad de har arbejdet med.

elever til dans

Kroppen i centrum

Kroppen i centrum

I ”Kroppen i centrum” har vi primært fokus på styrke, smidighed, koordination og balance. Vi er inspireret af funktionel træning, der handler om at bruge vores egen kropsvægt som udgangspunkt for styrketræningen. Det betyder at vi arbejder med SomaMove, Cirkeltræning...

læs mere
Krop og Natur

Krop og Natur

Naturen kan være en ekstra ressource, som er med til at fremme fysisk og psykisk sundhed. I Krop og Natur på Idrætsskolen skal vi ud og opleve naturen på nye måder. Vi arbejder med opmærksomhed, koncentration, kropsbevidsthed, stilhed og viden om kroppen og naturen....

læs mere
Funktionel træning.

Funktionel træning.

I funktionel træning arbejder vi med elevens kropsvægt og kroppens bevægelsesmuligheder, som udfordringen i træningen. Det kan være med Soma Move, som er et miks af yoga, balance, koordination, kampsport og med fokus på åndedrættet.

læs mere