+45 38 88 28 46 info@idraetsskolen.net

Floorball

Floorball har i de seneste år oplevet meget stor medlemstilgang i Danmark. Og med god grund!

I floorball kommer pulsen op, og man får sved på panden. Vi spiller med rigtige floorballstave- og bolde og har også officielle bander, så der kan sættes en rigtig floorballbane op.

Vi går i dybden med boldbehandling og teknisk træning i form af driblinger, skud og pasninger, således at man bliver fortrolig med både stav og bold. Man lærer bl.a. forskellige skudvarianter og at aflevere og modtage en bold. Der arbejdes også med positionering og det at gøre sig spilbar.

Der vil være en masse småspil med høj intensitet og mange afslutninger på mål, og undervejs vil man lære spillets enkleste og vigtigste regler.

Der er fart over feltet og høj intensitet i floorball og indimellem også tætte nærkampe. Men alle kan være med, når den hullede bold triller hen over gulvet.

Kroppen i centrum

Kroppen i centrum

I ”Kroppen i centrum” har vi primært fokus på styrke, smidighed, koordination og balance. Vi er inspireret af funktionel træning, der handler om at bruge vores egen kropsvægt som udgangspunkt for styrketræningen. Det betyder at vi arbejder med SomaMove, Cirkeltræning...

læs mere
Krop og Natur

Krop og Natur

Naturen kan være en ekstra ressource, som er med til at fremme fysisk og psykisk sundhed. I Krop og Natur på Idrætsskolen skal vi ud og opleve naturen på nye måder. Vi arbejder med opmærksomhed, koncentration, kropsbevidsthed, stilhed og viden om kroppen og naturen....

læs mere
Funktionel træning.

Funktionel træning.

I funktionel træning arbejder vi med elevens kropsvægt og kroppens bevægelsesmuligheder, som udfordringen i træningen. Det kan være med Soma Move, som er et miks af yoga, balance, koordination, kampsport og med fokus på åndedrættet.

læs mere