+45 38 88 28 46 info@idraetsskolen.net

Fodbold

Kvaliteterne og mulighederne i fodbold ligger i den gode kamp- og holdoplevelse, de flotte scoringer, gode tekniske detaljer og flow i sammenspillet. Som holdspil ligger fodbold naturligt op til at sætte fokus på temaer som samarbejde, kommunikation, holdånd og fair-play, ligesom vi har fokus på, hvordan man håndterer tab og vind-situationer hensigtsmæssigt.

Vi arbejder med og øver de forskellige sparketeknikker, tæmninger og bevægelsesmønstre, der hører til spillet, øver spilsituationer, snakker om taktik og overblik og spiller kampe. Ofte træner vi med og spiller imod andre skoler eller klubber, ligesom vi vægter højt at komme ud og få oplevelser som tilskuer.

Fodboldsspillere klar til kamp

idrætsskolen spiller forbold

Kroppen i centrum

Kroppen i centrum

I ”Kroppen i centrum” har vi primært fokus på styrke, smidighed, koordination og balance. Vi er inspireret af funktionel træning, der handler om at bruge vores egen kropsvægt som udgangspunkt for styrketræningen. Det betyder at vi arbejder med SomaMove, Cirkeltræning...

læs mere
Krop og Natur

Krop og Natur

Naturen kan være en ekstra ressource, som er med til at fremme fysisk og psykisk sundhed. I Krop og Natur på Idrætsskolen skal vi ud og opleve naturen på nye måder. Vi arbejder med opmærksomhed, koncentration, kropsbevidsthed, stilhed og viden om kroppen og naturen....

læs mere
Funktionel træning.

Funktionel træning.

I funktionel træning arbejder vi med elevens kropsvægt og kroppens bevægelsesmuligheder, som udfordringen i træningen. Det kan være med Soma Move, som er et miks af yoga, balance, koordination, kampsport og med fokus på åndedrættet.

læs mere