+45 38 88 28 46 info@idraetsskolen.net

Kamp og leg

I kamp og leg arbejder vi med 2 typer aktiviteter; dels kamp-aktiviteter, hvor der er fokus på lege og kampe, hvor eleven mærker egne og andres grænser både fysisk og psykisk, og dels kondi-aktiviteter, hvor der er fokus på at få pulsen op, så hjertet banker og konditionen forbedres, og på at styrke kroppens muskler og evnen til at arbejde hårdt og længe.

Ved at kombinerer de 2 typer aktiviteter, får vi et undervisningsforløb hvor vi kan sætte fokus på såvel den fysiske, som den sociale og psykiske udvikling hos den enkelte elev. Vi kan sætte fokus på kroppens evner, men også på den enkeltes mod, på fairplay og på opmærksomhed på andre.

I kamp og leg laver vi for eksempel motoriske handlebaner og cirkeltræning, laver styrkedyster mod hinanden, laver kamplege, råbe-battler og fangelege, og spiller stikbold og høvdingbold. Hvis vejret tillader det, kan dele af undervisningen foregå udenfor.

Kroppen i centrum

Kroppen i centrum

I ”Kroppen i centrum” har vi primært fokus på styrke, smidighed, koordination og balance. Vi er inspireret af funktionel træning, der handler om at bruge vores egen kropsvægt som udgangspunkt for styrketræningen. Det betyder at vi arbejder med SomaMove, Cirkeltræning...

læs mere
Krop og Natur

Krop og Natur

Naturen kan være en ekstra ressource, som er med til at fremme fysisk og psykisk sundhed. I Krop og Natur på Idrætsskolen skal vi ud og opleve naturen på nye måder. Vi arbejder med opmærksomhed, koncentration, kropsbevidsthed, stilhed og viden om kroppen og naturen....

læs mere
Funktionel træning.

Funktionel træning.

I funktionel træning arbejder vi med elevens kropsvægt og kroppens bevægelsesmuligheder, som udfordringen i træningen. Det kan være med Soma Move, som er et miks af yoga, balance, koordination, kampsport og med fokus på åndedrættet.

læs mere