+45 38 88 28 46 info@idraetsskolen.net

Kampkunst

I kampkunst arbejder vi med din indre og ydre kraft og styrke, og vi skaber rammerne for fysisk, personlig, mental og social udvikling. Kampaktiviteter sætter nogle naturlige fysiske og psykiske reaktioner i gang, det betyder at du vil opleve at blive mere klar og spændt i kroppen og dine instinkter afprøves. Det giver os mulighed for at udfolde og arbejde med sider af os selv, der i det normale sociale liv ikke afprøves. Det kan være at råbe, være hidsig eller euforisk. Du vil opleve fokus på følelseskontrol, dine egne og andres grænser og respekt for hinanden.

Ofte tager vi afsæt i dele af judo, brydning og capoeira med fokus på forsvarsaktiviteter og gerne med gæstelærere udefra. Det kan også være mere generelle kamp- og legeaktiviteter, så som fangelege, styrkeudfordringer i makkerøvelser, handlebaner med rullefald og kast eller udholdenhedsøvelser.

Et mål med undervisningen vil være at kunne sige fra – stop! At forholde sig til fair play og tolerance. Vi laver mange makkerøvelser og kropskontakt er en naturlig del af kampkunst. Den daglige undervisning vil foregå i et brydelokale. Ritualer, rutiner og judodragter vil blive brugt som motivation og for at komme tættere på kampkunstens værdier.

kampsport på idrætsskolen

Kroppen i centrum

Kroppen i centrum

I ”Kroppen i centrum” har vi primært fokus på styrke, smidighed, koordination og balance. Vi er inspireret af funktionel træning, der handler om at bruge vores egen kropsvægt som udgangspunkt for styrketræningen. Det betyder at vi arbejder med SomaMove, Cirkeltræning...

læs mere
Krop og Natur

Krop og Natur

Naturen kan være en ekstra ressource, som er med til at fremme fysisk og psykisk sundhed. I Krop og Natur på Idrætsskolen skal vi ud og opleve naturen på nye måder. Vi arbejder med opmærksomhed, koncentration, kropsbevidsthed, stilhed og viden om kroppen og naturen....

læs mere
Funktionel træning.

Funktionel træning.

I funktionel træning arbejder vi med elevens kropsvægt og kroppens bevægelsesmuligheder, som udfordringen i træningen. Det kan være med Soma Move, som er et miks af yoga, balance, koordination, kampsport og med fokus på åndedrættet.

læs mere