Motorisk træning

I Motorisk træning arbejder du med at styrke dine motoriske basisfærdigheder, såsom balance, styrke, bevægelighed, smidighed og koordination. Vi udfordrer dit mod og din tillid til dine fysiske og personlige færdigheder, så det handler blandt andet om at turde komme ud af balance – og finde den igen.

Dette kan ske i form af mange forskellige øvelser i gymnastiklokaler, brydesale eller andre passende steder, og giver gode muligheder for en motiverende undervisning der passer til forskellige elevers behov.

I Motorisk træning udfører vi forskellige spring og øvelser på og med skumredskaber og i skumgraven. Dette sker ved afsæt, landing og rulning. Vi forsøger os med forskellige former for gang, løb og balanceudfordringer.

At spænde og afspænde kroppen, lave krydsbevægelser, rytmiske bevægelser og herved få kendskab til dine egne og andres fysiske udfordringer.

Du skal blive fortrolig med hårde, bløde og løse redskaber, såsom måtter, springbræt, vimpler, ærteposer og balancebomme.

I Motorisk træning skal vi turde fremvise vores aktiviteter – både mens vi arbejder i faget og måske til sidst i form af en opvisning.

E-sport

E-sport

Idrætsskolen tilbyder e-sport, hvor fysisk aktivitet og gaming kombineres. Her er fokus på at dyrke e-sport, hvor gaming-delen tager udgangspunkt i kendte spil som FIFA, CS:GO og Gran Turismo, mens den fysiske del vil være forskellige ”brain-breaks” som speedstacking,...

læs mere
Fitness dans

Fitness dans

I fitness dans bruger vi elementer fra aerobic, zumba og forskellige dansegenrer. Fitnessdans er en løssluppen trænings- og danseform. Den grundlæggende ide er, at eleverne skal have det sjovt og blive i godt humør, samtidig med at de får pulsen op og sved på panden....

læs mere
Aktiv træning

Aktiv træning

I Aktiv træning kommer vi vidt omkring, men indgangsvinklen er dog altid, at træning skal være drevet at lyst og glæde, det sikrer gode oplevelser og giver ny energi i dagligdagen. Vi arbejder med kroppen som én helhed og ikke delt op i ben, ryg, mave, arme osv. Du...

læs mere