+45 38 88 28 46 info@idraetsskolen.net

Motorisk træning

I Motorisk træning arbejder du med at styrke dine motoriske basisfærdigheder, såsom balance, styrke, bevægelighed, smidighed og koordination. Vi udfordrer dit mod og din tillid til dine fysiske og personlige færdigheder, så det handler blandt andet om at turde komme ud af balance – og finde den igen.

Dette kan ske i form af mange forskellige øvelser i gymnastiklokaler, brydesale eller andre passende steder, og giver gode muligheder for en motiverende undervisning der passer til forskellige elevers behov.

I Motorisk træning udfører vi forskellige spring og øvelser på og med skumredskaber og i skumgraven. Dette sker ved afsæt, landing og rulning. Vi forsøger os med forskellige former for gang, løb og balanceudfordringer.

At spænde og afspænde kroppen, lave krydsbevægelser, rytmiske bevægelser og herved få kendskab til dine egne og andres fysiske udfordringer.

Du skal blive fortrolig med hårde, bløde og løse redskaber, såsom måtter, springbræt, vimpler, ærteposer og balancebomme.

I Motorisk træning skal vi turde fremvise vores aktiviteter – både mens vi arbejder i faget og måske til sidst i form af en opvisning.

Kroppen i centrum

Kroppen i centrum

I ”Kroppen i centrum” har vi primært fokus på styrke, smidighed, koordination og balance. Vi er inspireret af funktionel træning, der handler om at bruge vores egen kropsvægt som udgangspunkt for styrketræningen. Det betyder at vi arbejder med SomaMove, Cirkeltræning...

læs mere
Krop og Natur

Krop og Natur

Naturen kan være en ekstra ressource, som er med til at fremme fysisk og psykisk sundhed. I Krop og Natur på Idrætsskolen skal vi ud og opleve naturen på nye måder. Vi arbejder med opmærksomhed, koncentration, kropsbevidsthed, stilhed og viden om kroppen og naturen....

læs mere
Funktionel træning.

Funktionel træning.

I funktionel træning arbejder vi med elevens kropsvægt og kroppens bevægelsesmuligheder, som udfordringen i træningen. Det kan være med Soma Move, som er et miks af yoga, balance, koordination, kampsport og med fokus på åndedrættet.

læs mere