+45 38 88 28 46 info@idraetsskolen.net

Power/styrke

I ”Power/styrke” arbejder vi med hårdere fysiske øvelser, udført på enkle måder og med forskellige redskaber. Det kan være træning med TRX-stropper, som med kropsvægten udfordrer styrken, balancen, motorikken og udholdenheden. Lignende udfordringer opnår vi i øvelser med f.eks. catslides, håndvægte og vægtstænger. Der indgår også øvelser uden redskaber, hvor der i stedet arbejdes med vores egen kropsvægt.

Vi arbejder på forskellig vis, men ofte i intervaller. Det kan være med fokus på en speciel øvelse eller det kan være i en cirkeltræning, hvor man kommer rundt på forskellige stationer.

Undervejs snakker vi også om kroppen, og om hvad de forskellige øvelser gør ved den.  Træningen tilrettelægges naturligvis, så alle bliver udfordret på deres niveau. Vi udfordrer og træner styrke og udholdenhed på en sjov måde og med plads til brøl, høj musik og godt humør.

Kroppen i centrum

Kroppen i centrum

I ”Kroppen i centrum” har vi primært fokus på styrke, smidighed, koordination og balance. Vi er inspireret af funktionel træning, der handler om at bruge vores egen kropsvægt som udgangspunkt for styrketræningen. Det betyder at vi arbejder med SomaMove, Cirkeltræning...

læs mere
Krop og Natur

Krop og Natur

Naturen kan være en ekstra ressource, som er med til at fremme fysisk og psykisk sundhed. I Krop og Natur på Idrætsskolen skal vi ud og opleve naturen på nye måder. Vi arbejder med opmærksomhed, koncentration, kropsbevidsthed, stilhed og viden om kroppen og naturen....

læs mere
Funktionel træning.

Funktionel træning.

I funktionel træning arbejder vi med elevens kropsvægt og kroppens bevægelsesmuligheder, som udfordringen i træningen. Det kan være med Soma Move, som er et miks af yoga, balance, koordination, kampsport og med fokus på åndedrættet.

læs mere