+45 38 88 28 46 info@idraetsskolen.net

Vinterliv

Vi tilbyder et fag hvor vi er underlagt naturens luner (vind, kulde, sne mm.). Et af målene er at finde glæden ved at være ude, til trods for det ikke er sommer og varmt.

Vi vil hele tiden have fokus på gode oplevelser samt en stærk gruppefølelse. Vi arbejde teknisk med Nordic walking, langrend og snesko. Vi går med slædehunde, skøjter, bygger svedhytte, vinterbader, arbejder med kort, kompas og GPS, lærer om førstehjælp, og hører historier om polar-ekspeditioner.

Derudover skal vi lave en del fysisk træning, hvor vi arbejder med balance, koordination og styrke. Vi bruger blandt andet vores skimaskine. Ofte tager vi på en længere tur til Norge eller Sverige, hvor der altid er sne.

Kroppen i centrum

Kroppen i centrum

I ”Kroppen i centrum” har vi primært fokus på styrke, smidighed, koordination og balance. Vi er inspireret af funktionel træning, der handler om at bruge vores egen kropsvægt som udgangspunkt for styrketræningen. Det betyder at vi arbejder med SomaMove, Cirkeltræning...

læs mere
Krop og Natur

Krop og Natur

Naturen kan være en ekstra ressource, som er med til at fremme fysisk og psykisk sundhed. I Krop og Natur på Idrætsskolen skal vi ud og opleve naturen på nye måder. Vi arbejder med opmærksomhed, koncentration, kropsbevidsthed, stilhed og viden om kroppen og naturen....

læs mere
Funktionel træning.

Funktionel træning.

I funktionel træning arbejder vi med elevens kropsvægt og kroppens bevægelsesmuligheder, som udfordringen i træningen. Det kan være med Soma Move, som er et miks af yoga, balance, koordination, kampsport og med fokus på åndedrættet.

læs mere